4-5000 TL arası monitör önerisi

Bütçe
4-5k

O videoyu daha önce izlemiştim ve kafamı bayağı karıştırmıştı zaten ama yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim.

Teşekkürler bu model bayağı hoşuma gitti.

Hadi bakalım, yorumunuzu yazmaya şimdiden başlayın.
Uzun bir yorum yazacaksınız gibime geldi.

İzledikçe hatalarını yazıyorum ayrı ayrı yorumlarda. Cidden bazı yerlerde çok saçmalamış. Kaynak olarak epeyi göstermesi baştan fail bir kere.

Casper olandan uzak durulması lazım. Diğerlerine bakılabilir tabii oyun dışı amaç varsa yani renk kalitesi tek önemli etkense.

Anladım peki Curved için ne kadar bir bütçe lazım sizce?

Anladım peki Curved için ne kadar bir bütçe lazım sizce?

IPS Curved'ler çok pahalı.
Bkz:
Curved almak için değmez. Zaten Curved'in asıl amacını biliyor musunuz? VA panelin kötü görüş açısını telafi etmek için. VA panellerde sağdan soldan bakınca renklerde bozulma olur ama Curved olunca sağdan daha düz bir ekrana bakmış oluyorsunuz. IPS'lerde görüş açısı çok iyidir Curved olmaya ihtiyaç duymaz.

İzlerken bayağı gülmüştüm, yorumunu merak ettim.

Yorum paylaşma yapılmıyor sanırım. Nickim madlory77 idi. Eski oyun nickim için kusura bakmayın

Donanımsal olarak neredeyse hiçbir bilgim yok denebilir ilk defa PC alıyorum ve düzgün bir şey olması için uğraşıyorum yanlış anlamadıysam siz IPS normal monitör almamı tavsiye ediyorsunuz.

Donanımsal olarak neredeyse hiçbir bilgim yok denebilir ilk defa PC alıyorum ve düzgün bir şey olması için uğraşıyorum yanlış anlamadıysam siz IPS normal monitör almamı tavsiye ediyorsunuz.

Evet. Çünkü IPS paneller düşük tepkimeye sahip olur. VA'lar ise yüksek tepkime ve hantal paneli yüzünden 144Hz'e yetişemez ve ghosting gibi sorunlar oluşturur.
Bütçenizdeki en iyi model HP 25idir. Eğer IPS'te karar verirseniz onu alınız.
Trendyol'dan almanızı öneririm çünkü satıcısı Teknosa ve daha güvenilir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…