4.5G / LTE değerlerimizi paylaşalım

Makaleler
110
Operatör: Turkcell

Sonuç:
  • İndirme: 221 Mbps
  • Yükleme: 22 Mbps

Screenshot_20200217-100059_Speedtest.jpg

Siz de paylaşabilirsiniz.

Bu sayede farklı bölge veya farklı operatörlerde sağlanan hızlar konusunda bilgi sahibi olmuş oluruz. :)

Eski test:

Screenshot_20200216-234810_Speedtest~2.jpg

Son düzenleme:
Turkcell. Şu an Tekirdağ’da kırsaldayım
89 mu oha? Ben Türk Telekom'da 4 defa test yapsam ve bu sayıları toplasam 89 megabit olmaz yine.

Şimdi ölçtüm download 21, upload ise 2.5 çıktı.

İkinci denemede 36 download, 4.5 upload çıktı.

Merkezdeyim genel olarak 20-40 arasında değişiyor hızım. Şu an bu testleri yaparken 4.5G şebekesi 2 diş çekiyor, biraz daha iyi çekse hız biraz daha artardı muhtemelen.

89 mu oha? Ben Türk Telekom'da 4 defa test yapsam ve bu sayıları toplasam 89 megabit olmaz yine.

Şimdi ölçtüm download 21, upload ise 2.5 çıktı.

İkinci denemede 36 download, 4.5 upload çıktı.

Merkezdeyim genel olarak 20-40 arasında değişiyor hızım. Şu an bu testleri yaparken 4.5G şebekesi 2 diş çekiyor, biraz daha iyi çekse hız biraz daha artardı muhtemelen.
Vodafone'dayken 20'nin üzerini hiç görmedim.

1 aydır Turkcell kullanıyorum. 3 diş çektiği bir yerde test yaptım ve sonuç cidden garipti. 138 Mbps indirme aldım.

Tuekcell'in altyapı ile alakalı ayrıcalığı olabilir.

Turkcell alt yapı olarak iyi hakkaten ama pahalı. Bu kadar hızlara gereksinim duymuyorum zaten. Ben TT'den memnunum. 1 diş çektiği yerde de iyi bir hız alabiliyorum. Bu operatörler bölgeden bölgeye değişiyor, her yerde aynı kalite düzeyinde hizmet sunamıyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı