4.750 TL 2. el PC toplama

qRowLing

Hectopat
Daha fazla  
Letgo'da gezinirken 4750 TL bu bilgisayarı gördüm bana ucuz gibi geldi siz olsaydınız bu bilgisayarı alır mıydınız ben olsam alırdım çünkü benim monitörüm VGA destekliyor ve 2.el sistemlere baktığımda çoğu DVI destekliyor bu yüzden bunu tercih etmek istedim bilgisayar sahibiyle konuştum bilgisayarın testlerini istedim Valorant en yüksek ayarlar 150 FPS altı inmiyor CPU sıcaklığı 60 GPU sıcaklığı 66 derece oluyor sizce değerler iyi mi fiyatına göre?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    123 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Letgo'da gezinirken 4750 TL bu bilgisayarı gördüm bana ucuz gibi geldi siz olsaydınız bu bilgisayarı alır mıydınız ben olsam alırdım çünkü benim monitörüm VGA destekliyor ve 2.el sistemlere baktığımda çoğu DVI destekliyor bu yüzden bunu tercih etmek istedim bilgisayar sahibiyle konuştum bilgisayarın testlerini istedim Valorant en yüksek ayarlar 150 FPS altı inmiyor CPU sıcaklığı 60 GPU sıcaklığı 66 derece oluyor sizce değerler iyi mi fiyatına göre?

Bu ekonomide çok ucuz. Kaçırmayın. Sistemde SSD var mı? Ve PSU Power Boost mu?

Kaçırmayın. Şimdiden hayırlı olsun derim.

Teşekkür ederim.
Bayağı ucuz, ekran kartı ve işlemci iyi kaçırma derim.

Evet parçaların sıfır hallerini tek tek topladığımda 9000 TL'yi geçiyordu.
Bu sistem kaçmaz bence hemen alın.

Letgo olduğu için talip fazla olacaktır çoğu kişi indirim ister olmazsa ben 5000e alırım çünkü çok iyi başka talipler de var benim almam lazım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı