zalf430 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 871 Çözümler 3 22 Ocak 2024 #1 AYT matematikte temelim hiç yok YouTube'da bildiğiniz iyi kanallar varsa atabilir misiniz? Sınavda 10 net yapsam fazlası ile yeter bana.
AYT matematikte temelim hiç yok YouTube'da bildiğiniz iyi kanallar varsa atabilir misiniz? Sınavda 10 net yapsam fazlası ile yeter bana.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.929 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2024 #3 Mert Hoca - Eyüp B kombosu.
zalf430 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 871 Çözümler 3 22 Ocak 2024 #4 316874 dedi: Eyüp b Genişletmek için tıkla... Hangi video/oynatma listesinden başlayacağımı bilmiyorum hocam çok karışık. https://youtube.com/playlist?list=PLto0Y-Oz3y1qWP9QGcma2__g9CAVdkHBI&feature=shared Buradan başlanılır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de bu adamın dedikleri doğru mu ? Çok kolaymış gibi anlatıyor da.
316874 dedi: Eyüp b Genişletmek için tıkla... Hangi video/oynatma listesinden başlayacağımı bilmiyorum hocam çok karışık. https://youtube.com/playlist?list=PLto0Y-Oz3y1qWP9QGcma2__g9CAVdkHBI&feature=shared Buradan başlanılır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de bu adamın dedikleri doğru mu ? Çok kolaymış gibi anlatıyor da.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 22 Ocak 2024 #5 Evet attığın doğru. zalf430 dedi: Bir de bu adamın dedikleri doğru mu ? Çok kolaymış gibi anlatıyor da. Genişletmek için tıkla... Kendisi çok uzun zamandır sektörde bulunan ve gerçekleri direkt söyleyen bir hoca anlatım tarzı bana çok hitap etmesede dedikleri doğru.
Evet attığın doğru. zalf430 dedi: Bir de bu adamın dedikleri doğru mu ? Çok kolaymış gibi anlatıyor da. Genişletmek için tıkla... Kendisi çok uzun zamandır sektörde bulunan ve gerçekleri direkt söyleyen bir hoca anlatım tarzı bana çok hitap etmesede dedikleri doğru.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #6 AYT matematik tamamen TYT matematiğe bağlı. TYT matematiği biliyorsan çok rahat yaparsın. O yüzden adamın dedikleri doğru. Fakat TYT matematiği bilmiyorsan geceni gündüzüne kat gene AYT matematik yapamazsın.
AYT matematik tamamen TYT matematiğe bağlı. TYT matematiği biliyorsan çok rahat yaparsın. O yüzden adamın dedikleri doğru. Fakat TYT matematiği bilmiyorsan geceni gündüzüne kat gene AYT matematik yapamazsın.