A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #1 4 aydır duzenli gidiyorum, 175-70 kiloyum başladığımda 50-55 kiloydum.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.876 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #2 Fotoğrafta pek bir şey belli olmuyor zaten 4 ayda da çok bir şey olmaz fakat kilonuzu güzel arttırmışsınız.
Fotoğrafta pek bir şey belli olmuyor zaten 4 ayda da çok bir şey olmaz fakat kilonuzu güzel arttırmışsınız.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #3 N1cht dedi: Fotoğrafta pek bir şey belli olmuyor zaten 4 ayda da çok bir şey olmaz fakat kilonuzu güzel arttırmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğrafı kaldırdım aslinda çok net iyi duruyor ama buraya atınca hiçbir şey belli olmuyor kalitesi çok dusuk.
N1cht dedi: Fotoğrafta pek bir şey belli olmuyor zaten 4 ayda da çok bir şey olmaz fakat kilonuzu güzel arttırmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğrafı kaldırdım aslinda çok net iyi duruyor ama buraya atınca hiçbir şey belli olmuyor kalitesi çok dusuk.
Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 819 Çözümler 4 27 Mart 2025 #4 Adonis31 dedi: Hocam fotoğrafı kaldırdım aslinda çok net iyi duruyor ama buraya atınca hiçbir şey belli olmuyor kalitesi çok dusuk. Genişletmek için tıkla... Belli oluyor az buçuk normal gelişim.
Adonis31 dedi: Hocam fotoğrafı kaldırdım aslinda çok net iyi duruyor ama buraya atınca hiçbir şey belli olmuyor kalitesi çok dusuk. Genişletmek için tıkla... Belli oluyor az buçuk normal gelişim.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #5 Fall Before Me dedi: Belli oluyor az buçuk normal gelişim. Genişletmek için tıkla... En çok kollarin bariz buyudugunu duyuyorum ve goruntu olarak da tatmin edici duruyor açıkçası.
Fall Before Me dedi: Belli oluyor az buçuk normal gelişim. Genişletmek için tıkla... En çok kollarin bariz buyudugunu duyuyorum ve goruntu olarak da tatmin edici duruyor açıkçası.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.876 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #6 Adonis31 dedi: En çok kollarin bariz buyudugunu duyuyorum ve goruntu olarak da tatmin edici duruyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hocam kiloyu güzel aldığınız için kollarınız dolgun duruyor, daha herhangi bir parçalanma vs. belli olmuyor. 4 ayda 25 kilo almak basit bir şey değil bu arada, ben 5 kilo alacağım diye 2 ay uğraştım.
Adonis31 dedi: En çok kollarin bariz buyudugunu duyuyorum ve goruntu olarak da tatmin edici duruyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hocam kiloyu güzel aldığınız için kollarınız dolgun duruyor, daha herhangi bir parçalanma vs. belli olmuyor. 4 ayda 25 kilo almak basit bir şey değil bu arada, ben 5 kilo alacağım diye 2 ay uğraştım.
Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 819 Çözümler 4 28 Mart 2025 #7 Adonis31 dedi: En çok kollarin bariz buyudugunu duyuyorum ve goruntu olarak da tatmin edici duruyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... Normal gelişim benimde öyle olmuştu ilk aylarda yağlı oluyor
Adonis31 dedi: En çok kollarin bariz buyudugunu duyuyorum ve goruntu olarak da tatmin edici duruyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... Normal gelişim benimde öyle olmuştu ilk aylarda yağlı oluyor
8 897669 Centipat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 1.192 Makaleler 1 Çözümler 17 28 Mart 2025 #8 Nerden bilelim hocam? Fotoğraf yok.