Çok zor. Maksimum kaç TL olur bütçen? Hem GTA Online, hem tamamen set istiyorsunuz.
5K bütçem var 1K ya indirim kovalayıp monitör + klavye mouse alacağım kalan 4K ya da hazır kasa arıyorum maalesef daha fazla arttıramam bütçeyi. Bir sistem buldum aslında güzel gözüküyor ama GTA 5 Online oynatır mı emin olamadım. Teknobiyotik AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
Bu bilgisayarı ben de düşünmüştüm ama taksitli alınca üstüne yaklaşık 500 TL ekliyor. Özelleştirmelerle birlikte 5000'e kadar çıkıyor.
Ne olursa olsun 1200 AF+A320 almayın, çok kötü ikili.5K bütçem var 1K ya indirim kovalayıp monitör + klavye mouse alacağım kalan 4K ya da hazır kasa arıyorum maalesef daha fazla arttıramam bütçeyi.Bir sistem buldum aslında güzel gözüküyor ama gta5 online oynatır mı emin olamadım. Teknobiyotik AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
Ben hiçbir özelleştirme yapmadan nakit alacağım alırsam eğer GTA 5'ı düşük grafiklerde düşük ekran çözünürlüğünde kaç FPS arası oynatır bu haliyle?
O zaman direkt uzak durun. SSD kronik sorunlu zaten. Anakart A320, ileriye hiç dönük değil. İşlemci Ryzen 3 1200 AF, maksimum 1050 Ti gibi zamanı geçmiş kartları takarsınız.Ben hiçbir özelleştirme yapmadan nakit alacağım
Ayarları biraz daha düşürüp online bile oynarım o zamanOrta ayarlarda 60 FPS olabilir gibi ama ortada 60 olmasa bile 1080p de 60 FPS çok rahat alırsınız.
Sistem bu haliyle 3 4 yıldır çalışır mı? Yoksa arıza çıkarma ihtimali yüksek mi?O zaman direkt uzak durun. SSD kronik sorunlu zaten. Anakart A320, ileriye hiç dönük değil. İşlemci Ryzen 3 1200 AF, maksimum 1050 Ti gibi zamanı geçmiş kartları takarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.