4 bin TL hazır kasa önerisi

hiç kimse

Attopat
Daha fazla  
4bin TL'ye GTA 5 Online oynayabileceğim bir sisteme ihtiyacım var. Kalan bütçeme de monitör klavye mouse alacağım. (şu parçaları al kendin topla demezseniz sevinirim toplayabilsem toplardım zaten)

Son düzenleme:
Çok zor. Maksimum kaç TL olur bütçen? Hem GTA Online, hem tamamen set istiyorsunuz.

5K bütçem var 1K ya indirim kovalayıp monitör + klavye mouse alacağım kalan 4K ya da hazır kasa arıyorum maalesef daha fazla arttıramam bütçeyi.Bir sistem buldum aslında güzel gözüküyor ama gta5 online oynatır mı emin olamadım. Teknobiyotik AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik

5K bütçem var 1K ya indirim kovalayıp monitör + klavye mouse alacağım kalan 4K ya da hazır kasa arıyorum maalesef daha fazla arttıramam bütçeyi. Bir sistem buldum aslında güzel gözüküyor ama GTA 5 Online oynatır mı emin olamadım. Teknobiyotik AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik

Bu bilgisayarı ben de düşünmüştüm ama taksitli alınca üstüne yaklaşık 500 TL ekliyor. özelleştirmelerle birlikte 5000'e kadar çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilgisayarı ben de düşünmüştüm ama taksitli alınca üstüne yaklaşık 500 TL ekliyor. Özelleştirmelerle birlikte 5000'e kadar çıkıyor.

Ben hiçbir özelleştirme yapmadan nakit alacağım alırsam eğer. GTA V'i düşük grafiklerde, düşük ekran çözünürlüğünde kaç FPS arası oynatır bu haliyle?

5K bütçem var 1K ya indirim kovalayıp monitör + klavye mouse alacağım kalan 4K ya da hazır kasa arıyorum maalesef daha fazla arttıramam bütçeyi.Bir sistem buldum aslında güzel gözüküyor ama gta5 online oynatır mı emin olamadım. Teknobiyotik AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
Ne olursa olsun 1200 AF+A320 almayın, çok kötü ikili.

Orta ayarlarda 60 FPS olabilir gibi ama ortada 60 olmasa bile 1080p de 60 FPS çok rahat alırsınız.
Ayarları biraz daha düşürüp online bile oynarım o zaman :)
O zaman direkt uzak durun. SSD kronik sorunlu zaten. Anakart A320, ileriye hiç dönük değil. İşlemci Ryzen 3 1200 AF, maksimum 1050 Ti gibi zamanı geçmiş kartları takarsınız.
Sistem bu haliyle 3 4 yıldır çalışır mı? Yoksa arıza çıkarma ihtimali yüksek mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı