4 bin TL hazır kasa önerisi

Sistem bu haliyle 3 4 yıldır çalışır mı? Yoksa arıza çıkarma ihtimali yüksek mi?
Arıza çıkartma değil de ileride yükseltme yapmak için çok para harcamanız lazım olcak. SU630' da birden hızı düşebilen ve oyunda drop sokan bi' SSD. 1-2 gün bekleyin güzel PC' ler bulursunuz Game Garaj' da.

Arıza çıkartma değil de ileride yükseltme yapmak için çok para harcamanız lazım olacak. SU630'da birden hızı düşebilen ve oyunda drop sokan bi' SSD. 1-2 gün bekleyin güzel PC'ler bulursunuz GameGaraj'da.

O zaman dediğin gibi birkaç gün GameGaraj'ı bekleyeceğim artık orada da bütçeme uygun PC bulamazsam son çare bunu alırım.
RAM'i 16 yaparsanız daha performanslı olacaktır.
Zaten kurulumla falan 4200 olur bu fiyatta bütçemin en en üst sınırı yani imkanı yok.

Ben bunu aldım

GTA 5 Online oynadın mı bu sistemle? Oynadıysan hangi ayarlarda kaç FPS arası aldın söyler misin?

Ben aldığımda Windows bedavaydı.

GTA 5 Online oynadın mı bu sistemle? Oynadıysan hangi ayarlarda kaç FPS arası aldın söyler misin?

Benim monitörüm yok ama YouTube'dan bakabilirsin monitör dahil alacaktım bunu aldım.

Bence biraz bekle ekran kartı fiyatları düşsün.

Ben aldığımda Windows bedavaydı.

Benim monitörüm yok ama YouTube'dan bakabilirsin monitör dahil alacaktım bunu aldım.

Bence biraz bekle ekran kartı fiyatları düşsün.

Ayrıyeten soğutucusu yok sanırsam ısınma sorunu yaşıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…