4 bin TL mekanik klavye önerisi

Bütçe
3500-4000

Z4GOR

Decapat
Daha fazla  
Bluetooth mekanik klavye önerisi lazım baylar. Klavyenin sesli bir şekilde çalışması tercihim, bu sebeple Green ve Blue switch uygundur. 3.5 - 4K gibi bir bütçem mevcut. Kablosuz ve kablolu bağlantılı olmasını istiyorum. Bildiklerinizi ve önerilerinizi iletirseniz sevinirim.

Ek olarak, genellikle yazı için kullanacağım. Fazla oyun oynamıyorum, yazılımla uğraşıyorum. Bu sebeple uzun ömürlü olması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetooth mekanik klavye önerisi lazım baylar. Klavyenin sesli bir şekilde çalışması tercihim, bu sebeple Green ve Blue switch uygundur. 3.5 - 4K gibi bir bütçem mevcut. Kablosuz ve kablolu bağlantılı olmasını istiyorum. Bildiklerinizi ve önerilerinizi iletirseniz sevinirim.

Ek olarak, genellikle yazı için kullanacağım. Fazla oyun oynamıyorum, yazılımla uğraşıyorum. Bu sebeple uzun ömürlü olması gerekiyor.

Sadece tek bulabildiğim ürün bu bu arada bir tek bunu alabileceğimi düşünüyorum 1 haftadır bakıyorum bütün ürünlere ama kararsız kaldım Wireless olarak değil de Black vidow V3 tenkeyless hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sadece tek bulabildiğim ürün bu bu arada bir tek bunu alabileceğimi düşünüyorum 1 haftadır bakıyorum bütün ürünlere ama kararsız kaldım Wireless olarak değil de Black vidow V3 tenkeyless hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dediğin klavye ile pek bilgi sahibi değilim, sadece dediğin klavye de yay sorunu olduğunu biliyorum.

Dediğin klavye ile pek bilgi sahibi değilim, sadece dediğin klavye de yay sorunu olduğunu biliyorum.

Yunzii'ye çok sıcak bakmamamın sebebi genellikle sesli çalışan ve daha çok blue / Green switch klavyeler ilgimi çekiyor yunzi diğerlerine kıyasla bayağı sert çalışıyor odun gibi.

Bluetooth mekanik klavye önerisi lazım baylar. Klavyenin sesli bir şekilde çalışması tercihim, bu sebeple Green ve blue switch uygundur. 3.5 - 4K gibi bir bütçem mevcut. Kablosuz ve kablolu bağlantılı olmasını istiyorum. Bildiklerinizi ve önerilerinizi iletirseniz sevinirim.

Apex Pro Mini Wireless alabilirsin.

Çok küçük ya kullanamıyorum ben

Klavye güzel görmüştüm fakat görünüşü pek hoşuma gitmedi maalesef.

Ama klavyenin TKL olanı hoşuma gitti bayağı fakat fiyatı çok uçuk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı