4 bin TL'ye klavye tavsiyesi

Bütçe
3500-4000 TL

uAslan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Manyetik, kablosuz güzel kaliteli ve sessiz klavye almak istiyorum. Aklımda şu 3 klavye var;
1. MCHOSE Ace 60 Pro.
2. Akko MonsGeek Fun 60 Max.
3. Ajazz AK680 Max.
Bu 3 klavyeden hangisini tercih etmeliyim? Ya da bunlardan daha iyi deyip önerebileceğiniz başka marka ve model var mı? Bütçem 3500-4000 TL. Teşekkürler.

Manyetik olarak kablosuz pek önermem dayanmıyor şarjları pek sessiz de oldukları söylenemez.

Manyetik olarak kablosuz pek önermem dayanmıyor şarjları pek sessiz de oldukları söylenemez.

2. klavyem var kablolu şarj konusu çok önemli değil yani oyuna girince 2-3 saatte bitmeyecekse.

Ak 680 Max aşırı yoğun kullanımda 3 gün falan dayanıyor. Cloud 3 Wireless ve Dareu'a 950 Pro 4 k fare kullanıyorum aralarında en hızlı şarjı biten ekipmanım klavyem. Masamda modem var USB girişine Type-C kablo taktım yatmadan önce 2 günde bir falan şarja takıyorum. Kablolu ve kablosuz versiyona da sahibim sırf Wireless sevdiğim için kablosuzunuda aldım çok büyük rahatlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…