BloodQuinn Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 186 Çözümler 1 Yer Deutschland, Berlin 5 Mayıs 2024 #11 Nostra07 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RTX 3080 ile toplanmış video var ama siz bilirsiniz. Artık 5000 TL üzerine çıkmadan geniş kasa bulmak pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Bu Kasa büyük ve hoş duruyor fakat "MSI B550 Gaming Plus" anakartım var buna uyumlu olur mu acaba?
Nostra07 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RTX 3080 ile toplanmış video var ama siz bilirsiniz. Artık 5000 TL üzerine çıkmadan geniş kasa bulmak pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Bu Kasa büyük ve hoş duruyor fakat "MSI B550 Gaming Plus" anakartım var buna uyumlu olur mu acaba?
N Nostra07 Megapat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 174 Çözümler 1 5 Mayıs 2024 #12 BloodQuinn dedi: Bu Kasa büyük ve hoş duruyor fakat "MSI B550 Gaming Plus" anakartım var buna uyumlu olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... ATX anakart desteklemiyor bu hocam.
BloodQuinn dedi: Bu Kasa büyük ve hoş duruyor fakat "MSI B550 Gaming Plus" anakartım var buna uyumlu olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... ATX anakart desteklemiyor bu hocam.
6 656376 Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 653 Çözümler 1 5 Mayıs 2024 #13 BloodQuinn dedi: Bu Kasa büyük ve hoş duruyor fakat "MSI B550 Gaming Plus" anakartım var buna uyumlu olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam. Kasa microatx anakartları destekliyor. Bütçenizi aşar mı bilmiyorum ama büyüklük ve genişlik konusunda kendimde kullandığım ve çok memnun kaldığım ''Asus Tuf gaming gt501'' kasasını öneriyorum.
BloodQuinn dedi: Bu Kasa büyük ve hoş duruyor fakat "MSI B550 Gaming Plus" anakartım var buna uyumlu olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam. Kasa microatx anakartları destekliyor. Bütçenizi aşar mı bilmiyorum ama büyüklük ve genişlik konusunda kendimde kullandığım ve çok memnun kaldığım ''Asus Tuf gaming gt501'' kasasını öneriyorum.
BloodQuinn Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 186 Çözümler 1 Yer Deutschland, Berlin 6 Mayıs 2024 #14 656376 dedi: Olmaz hocam. Kasa microatx anakartları destekliyor. Bütçenizi aşar mı bilmiyorum ama büyüklük ve genişlik konusunda kendimde kullandığım ve çok memnun kaldığım "ASUS TUF Gaming GT501" kasasını öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Aşmıyor ama bu kadar para vermek istemiyorum hocam kasaya ya.
656376 dedi: Olmaz hocam. Kasa microatx anakartları destekliyor. Bütçenizi aşar mı bilmiyorum ama büyüklük ve genişlik konusunda kendimde kullandığım ve çok memnun kaldığım "ASUS TUF Gaming GT501" kasasını öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Aşmıyor ama bu kadar para vermek istemiyorum hocam kasaya ya.
peacemaker48 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.823 Çözümler 7 6 Mayıs 2024 #15 Bütçeyi yükseltip iyi bir kasa alın.