EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 576 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #1 Ortalamam 50'nin üstünde fakat 4 dersten kalıyorum sınıfta kalır mıyım?
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.241 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #2 EgoWaixx dedi: Ortalamam 50'nin üstünde fakat 4 dersten kalıyorum sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Edebiyattan kalmadıysan geçersin.
EgoWaixx dedi: Ortalamam 50'nin üstünde fakat 4 dersten kalıyorum sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Edebiyattan kalmadıysan geçersin.
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.859 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 Sorumlu geçiyorsun kaldığın derslerden.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.241 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #4 @VarexCivic edebiyat baraj ders kalırsanız geçemessiniz.
EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 576 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #5 VarexCivic dedi: Sorumlu geçiyorsun kaldığın derslerden. Genişletmek için tıkla... Sorumlu geçince ne oluyor hocam. Lyc dedi: @VarexCivic edebiyat baraj ders kalırsanız geçemessiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kalmıyorum ondan.
VarexCivic dedi: Sorumlu geçiyorsun kaldığın derslerden. Genişletmek için tıkla... Sorumlu geçince ne oluyor hocam. Lyc dedi: @VarexCivic edebiyat baraj ders kalırsanız geçemessiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kalmıyorum ondan.
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.859 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #6 Lyc dedi: @VarexCivic edebiyat baraj ders kalırsanız geçemessiniz. Genişletmek için tıkla... Ben edebiyat için bir şey demedim ki. EgoWaixx dedi: Sorumlu geçince ne oluyor hocam. Yok hocam kalmıyorum ondan. Genişletmek için tıkla... Seneye tekrar sınava girip dersi vermeye çalışıyorsun bu 12. sınıfa kadar gidiyor veremezsen mezun olamıyorsun. Bir de 2 yıl arka arkaya aynı dersten sorumluluğa kalırsan sınıf tekrarı yaparsın.
Lyc dedi: @VarexCivic edebiyat baraj ders kalırsanız geçemessiniz. Genişletmek için tıkla... Ben edebiyat için bir şey demedim ki. EgoWaixx dedi: Sorumlu geçince ne oluyor hocam. Yok hocam kalmıyorum ondan. Genişletmek için tıkla... Seneye tekrar sınava girip dersi vermeye çalışıyorsun bu 12. sınıfa kadar gidiyor veremezsen mezun olamıyorsun. Bir de 2 yıl arka arkaya aynı dersten sorumluluğa kalırsan sınıf tekrarı yaparsın.