4 Ekim Hayvanları Koruma Günü

• Konuyu başlatan Kimse
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 765
Makaleler
21
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nüz kutlu olsun. Bugün marketlerde, internette indirimli fiyata mama alabilirsiniz. Hayvan besleyenlerin ve hayvanseverlerin (hepimizin) dikkatine.
Fazladan mama alıp evinizin kapısına, apartmanınızın köşesine veya başka uygun bir yere suyla birlikte bırakmanız gerektiğini söylemeye gerek bile yok. İyi günler.

funny_cat_hands_up_m1006.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben inek besliyorum. Bugün onların günü sanırım bu yüzden otunu suyunu fazladan verdim garibim sevinsin biraz. Çevrede kedi köpeklerde var. Onlara da yemek artıklarını veriyorum. Mamada neymiş? Neyse gününüz kutlu olsun.

Ben inek besliyorum. Bugün onların günü sanırım bu yüzden otunu suyunu fazladan verdim garibim sevinsin biraz. Çevrede kedi köpeklerde var. Onlara da yemek artıklarını veriyorum. Mamada neymiş? Neyse gününüz kutlu olsun.
Yemek artığı verirken küflenmiş ekmek, yemek de vermeyin bu arada. Onlara da zararlı. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı