yucewalden
Hectopat
- Makaleler
- 1
Merhaba ben göz doktoruna gittim bana bir reçete verdi doktor 10 gün süresi var dedi, bugün reçetenin son günü mü olmuş oluyor?
Pardon da ben mi yanlış anladım ekimde değil miyiz?Yarın da geçerlidir büyük ihtimal. 14 Eylül'ü 15 Eylül'e bağlayan gece 00.00'da biter diye düşünüyorum. Numarası varsa arayın sorun direkt. Bugün gitmeniz en iyisi.
Arkadaş Eylül yazınca benimde aklım karışmışPardon da ben mi yanlış anladım ekimde değil miyiz?
Hocam kafam çok dağınık iyi değilim bugün Ekim olucak evet.Arkadaş Eylül yazınca benimde aklım karışmışAynı zamandayız hocam, düzenledim. @yucewalden Ekim'i kastediyorsun değil mi?
Yormayın kendinizi. Mümkünse bugün gidin, gidemiyorsanız da arayıp sorun. En azından kafanız rahat olur hocam.Hocam kafam çok dağınık iyi değilim bugün Ekim olucak evet.
Reçete süresi ne zaman bitti acaba devam ettimi 14 ekimi 15 e bağlayan gecemi bitti yoksa 15 Ekim'de devam ettimi lütfen lazımHocam kafam çok dağınık iyi değilim bugün Ekim olucak evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.