4 GB RAM GT 840M sistem Dying Light kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 8.1

tunaz44

Hectopat
Selamlar, PC'm eski ve 4 GB RAM'i GT 840M'i var. Dying Light açar mı? Açarsa kaç FPS alırım ve donar mı? Teşekkürler.

İşlemcisini bile söylemedi adam belki işlemcisi kötü veya iyi hemen cevap vermesek belki yanlış bilgilendirebilirsin çünkü .

İşlemciside iyiyse açar.
Kardeşim işlemcisi ne kadar iyi olursa olsun. Bende mesela i7 4702mq işlemci var. Ama bazı oyunlarda bile ekran kartı tam yükte çalışmıyor. 4 gb ram olan ve gt 840m olan bir laptobun işlemcisi neredeyse bu bendeki işlemciden daha iyi olamaz. Laptop modelleri ve içine konulan parçalar fixtir.

O ZMN işlemcisi belki i3 2100 belki de i7 6700K arada kaç FPS oynar sen düşün.

Dostum eski sistemimde 8 GB RAM, i5 6200U ve 940M vardı oyunda en düşükte bile 30 FPS alıyordum. Bu sistemin açması zor açsa bile rahat oynayamaz bu işlemci takıntını anlayamadım.

Bende eski bir laptop vardı, gt 540m ekran kartı ve yanlış hatırlamıyorsam 6 GB RAM ile birlikte. Ortalama 20-30 FPS aralığında oynuyordum sanırım. Tabii bazı özelliklelerini kapatıyordum.

LowSpecGamer'ın FPS arttırma yolları var. Dying Light için olan bir vidoesu vardı. Normalde 10 FPS iken ayarlarla 40 FPS yaptım. Video da bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…