4 GB RAM GTA 5'de yetersiz mi?

KroziWorld

Hectopat
Merhaba. Bilgisayarımı yeni sıfırladım ve GTA V yükledim. Grafikleri en kötü grafiklere çektim (sistem özellikleri: i5 4210U - 4 GB RAM - GT 920M) run Benchmark tests dediğimde alt kısımda 50-60 FPS arasında geziniyor ama oyuna baktığımda maximum 5 FPS. Nasıl oluyor şimdi bu? Bir de abimin bilgisayarında i7 4700MK 8 GB RAM ve GT 740M. Benim ekran kartım sanırım daha iyi ETS 2'de karşılaştırdık abimin bilgisayarı ETS 2'de Full ayarlarda kaldırmıyor ama benimki kaldırıyor iş GTA'ya gelince değişiyor, sorun RAM'lerimizde mi? ( Windows 10 64 Bit kullanıcısıyı -Z-) 4 GB RAM daha takarsam bilgisayar ve oyunlar rahatlayacak mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bilgisayarımı yeni sıfırladım ve GTA V yükledim. Grafikleri en kötü grafiklere çektim (sistem özellikleri: i5 4210U - 4 GB RAM - GT 920M) run Benchmark tests dediğimde alt kısımda 50-60 FPS arasında geziniyor ama oyuna baktığımda maximum 5 FPS. Nasıl oluyor şimdi bu? Bir de abimin bilgisayarında i7 4700MK 8 GB RAM ve GT 740M. Benim ekran kartım sanırım daha iyi ETS 2'de karşılaştırdık abimin bilgisayarı ETS 2'de Full ayarlarda kaldırmıyor ama benimki kaldırıyor iş GTA'ya gelince değişiyor, sorun RAM'lerimizde mi? ( Windows 10 64 Bit kullanıcısıyı -Z-) 4 GB RAM daha takarsam bilgisayar ve oyunlar rahatlayacak mıdır?

Minimum kullanılabilir RAM 6 GB olması lazım.

Mevcut RAM 1600MHz 4 GB 3. sayfada fotoğrafını attım. 1 slotum boş şu anda.

Eğer anakart yeterliyse ve durumunuz varsa corsair 4x2 8 gb almanızı tavsiye ederim.
AIDA64 Extreme Edition (Everest Ultimate) hocam desteklediği RAM'i bu program aracılıgıyla öğrenebilirsiniz.

Anakartımın ne desteklediğine nasıl bakabilirim örneğin 2400 destekliyor ise 2400 lükten alsam 1600 ve 2400 farklı farklı sıkıntı olur mu?

detaylı anlatımı linkte mevcut

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı