İlk sürümünü 4 GB RAM ile oynuyordum ve ilk sürümü şu anki sürümden kat kat daha keyifli, özellikle ilk sürümü oynamak için sürüm düşürüp öyle giriyorduk bir ara nostalji için. Ama şu an oluyor mu bilmiyorum.
Direkt olarak cevaplayayım, neredeyse birebir denebilecek bir donanıma sahip olan Dell N5110'la gayet oynuyordum (RAM boyutu aynıydı ve aynı GPU bulunmakta sistemde), sanırım şuan Classic versiyonu diye geçiyor benim zamanında oynadığım versiyon ama oynarsınız.
@Atamyolundayız
Hocam o kadar gömmeyin zamanında kullanmamış olsam hak vereceğim, evet son derece düşük ve eski ancak dediğiniz kadarda berbat değil. GTA V'yi de Offline'da 27 FPS dolaylarında zar zor açabiliyordu her şeyi en dibe çektiğinizde yani söyleyen arkadaş esasında haklı.
İnsanlar zaten zevk almak için girecekler o sistemle hiçbir şekilde yüksek performans almayacağının konu sahibi zaten farkında
olması gerekir eğer kullandığı cihazı tanıyorsa (hatta tanımasına bile gerek yok kendi bilgisayarına ve güncel herhangi bir bilgisayara bakması bile yeterlidir yani inanın biliyordur).