4 GB RAM Unturned oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

dwarekithx

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 gb
Ekran kartı
NVİDİA GEforce GT 525m
Anakart
SATELLITE L755
İşlemci
i5-2410
Sorum yukarıda yazıyor, oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk sürümünü 4 GB RAM ile oynuyordum ve ilk sürümü şu anki sürümden kat kat daha keyifli, özellikle ilk sürümü oynamak için sürüm düşürüp öyle giriyorduk bir ara nostalji için. Ama şu an oluyor mu bilmiyorum.

Direkt olarak cevaplayayım, neredeyse birebir denebilecek bir donanıma sahip olan Dell N5110'la gayet oynuyordum (RAM boyutu aynıydı ve aynı GPU bulunmakta sistemde), sanırım şuan Classic versiyonu diye geçiyor benim zamanında oynadığım versiyon ama oynarsınız.

@Atamyolundayız
Hocam o kadar gömmeyin zamanında kullanmamış olsam hak vereceğim, evet son derece düşük ve eski ancak dediğiniz kadarda berbat değil. GTA V'yi de Offline'da 27 FPS dolaylarında zar zor açabiliyordu her şeyi en dibe çektiğinizde yani söyleyen arkadaş esasında haklı.
İnsanlar zaten zevk almak için girecekler o sistemle hiçbir şekilde yüksek performans almayacağının konu sahibi zaten farkında
olması gerekir eğer kullandığı cihazı tanıyorsa (hatta tanımasına bile gerek yok kendi bilgisayarına ve güncel herhangi bir bilgisayara bakması bile yeterlidir yani inanın biliyordur).

540M, 4 GB RAM ile 70 FPS civarı alıyordum en düşük ayarlarda 720p ama 3 4 yıl önce, bence şansınızı deneyin.

Hayır hocam yani 20 FPS oynanır seviyede eğer ondan önce Half-Life oynamadıysan oldukça zevk veriyor.

Hocam 5 yıl ile 10 yıl arasında ciddi fark var tam olarak kaç yıl önce oynayabiliyordunuz?
Hocam oynadigim hesabima girebilsem kesin soylerdim ama maalesef. Ortaokuldayken oynardim simdi üniversitedeyim ondan dolayi belirttim 5-10 yılı.

Hocam o kartla CS:GO Rocket League Minecraft falan oynuyorum işimi gördü şu ana dek bu konuda yazan oyunuda oynayabildim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…