4 GB RAM vs 8 GB RAM

kral998

Hectopat
Daha fazla  
Bir Sistem topladım r9 280 ekledim içine ancak benim gönlüm GTX 960'da. Çok iyi fps alınıyor oyunlarda ama RAM'ı 4 e düşürürsem alabiliyorum ama ozamanda birçok oyun kasar gibime geliyor. Siz değerli technopat üyelerine sormak istedim 4 GB ram vs 8 GB ram nekadar fark eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5'de oynarken 4 GB ramın varsa tam performansı alamassın HIGH ayarlarda 30-40 FPS alırken 4 GB RAM takviyesi ile 50-60 FPS altına inmez.Yani 10-20 FPS Farkederler.

Gönlün 960 da ise al çünkü r9 280 alırsan geri dönüşü yok ama 4 gb ram alırsın sonra para biriktir bir tane daha al çift kanal kullanırsın.

8 gb almanı tavsiye ediyorum çünkü far cry 4, cod aw, ghosts ... vs yeni oyunlar en az 6 gb ram istiyor.

8 Gb RAM almalısınız. Söylediğiniz ekran kartı daha fazla Vram'e sahip dolayısıyla GTX 960 hızlı çalışsa da çabuk yorulacaktır. Nvidia nasıl hala 2Gb Vram'li kartları o fiyatlara satabiliyor anlamıyorum. Bu devirde 2 Gb Vram alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…