4 GB RAM Windows 10'da kasma yaratır mı?

waxon

Decipat
İlk öncelikle herkese merhaba, bundan önce de bir konu açmıştım fakat beklediğim cevaplar gelmedi. İlk öncelikle bilgisayarımın 2 GB RAM'i bulunmakta ve herhangi kasma durumu yok, zaten bana gamer denilemez. Çünkü oynadığım sadece 2 oyun var bunlarda: Among Us ve Minecraft sesli konuşma uygulaması olarak da Discord'u kullanıyorum yani kısacası bilgisayara yükliyeceğim uygulamalar bu kadar sizce 4 GB RAM yaparsam ayrı olarak soğutucu fan vs. eklersem sizce Windows 10'u çok kasmadan (çok) oynayabilir miyim? (Windows 10'a geçmemin sebebi hem güncel olması hem de özelliklerinin ve korumasının ön planda olması.) şu anki bilgisayarımın bilgilerini verecek olursamda; Windows 7 Pro, 2 GB RAM, 2 GB ekran kartı, 500 GB HDD, Intel Dual Core 2 Duo 2.60 GHz işlemci var. Gerisi size kalmış iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 GB minimum RAM, üstelik HDD var. En günceli yerine biraz eski kullanın ama stabil olsun, Windows 8.1 öneririm.

Kasmaz. Minecraft'ta biraz drop yiyebilirsiniz ama yeni PC'lerde bile drop oluyor o yüzden sorun yok.

Güncelleme: HDD varmış, görmedim.
Olmaz, Windows 10 HDD'ler için ağır bir işletim sistemi. İlla geçecekseniz 8.1'e geçin.

Bir daha açmışsınız aynı konuyu sanırsam. İlla kullanmak istiyorsanız kurun Windows 10 hem görmüş olursunuz performansını kendiniz de. Beğenmezseniz benim tavsiyem Windows 8.1 kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…