Arkadaşlar öncelikle merhabalar benim sorum aslında biraz saçma çünkü hala Windows 7 kullanıcısım çünkü daha çok oyun oynayan ve web de gezinen birisiyim bu yüzden Windows 8'e geçiş yapmadım asıl sorum Windows 8.1'e geçiş yapsam RAM kullanımı sıkıntı yaratır mı çünkü oyun oynayan biri olduğum için RAM benim için önemli bir de bilgisayarımda k. I. S (Kaspersky internet securiy) mevcut ve bu da bir 300-400 MB RAM yiyiyor sistem boşta iken RAM kullanımı 1.2 GB RAM ile 1.3 ile değişiyor Windows 8.1 kursam RAM çok fazlalaşır mı şimdiden teşekkürler.
Ve şimdi biliyorum bu yılda bu PC ile ne gibi oyunları oynayabiliyorsun gibi ve hala nasıl Win 7 kullanıcısı olduğumu düşünebilirsin ama mecburiyetten ileride daha iyi bir PC almayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler.
A10 9700, GT 730 ve 8 GB RAM sisteme bugün Windows 8.1 kurdum, şu an o sistemden ve işletim sisteminden yazıyorum. Boşta 1 GB RAM yiyor, yani yeter sanırım.
Bugün Windows 7'den 8.1 Sl'ye geçtiim. Gayet akıyor. Windows Defender'de kapalı. 8.1'e geçmeni öneririm. Bilgin olsun ekran kartın 750 Ti aşağı yukarı aynı güçte.
Bugün Windows 7'den 8.1 Sl'ye geçtiim. Gayet akıyor. Windows Defender'de kapalı. 8.1'e geçmeni öneririm. Bilgin olsun ekran kartın 750 Ti aşağı yukarı aynı güçte.
Ben gereksiz ayarları falan kapatıp Kaspersky ile kullandığım zaman ortalama 800 MB RAM kullanımı oluyor. Ayrıca Windows 7 ve 8 aynı çekirdeği kullanıyor bildiğim kadarıyla. Windows 8 aslında biraz düzenlenmiş Windows 7 diyebiliriz.
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
Evet doğru. Ekstra özellikler vardır ve genelde bizim gibi kullanıcılar için işe yaramaz. Windows 8.1 Home Single Language tavsiye ederim. En hafif sürümdür.