4 GB RAM Windows 8 için yeterli olur mu?

Yer
Mère-Lachaiselongue Cemetery
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhabalar benim sorum aslında biraz saçma çünkü hala Windows 7 kullanıcısım çünkü daha çok oyun oynayan ve web de gezinen birisiyim bu yüzden Windows 8'e geçiş yapmadım asıl sorum Windows 8.1'e geçiş yapsam RAM kullanımı sıkıntı yaratır mı çünkü oyun oynayan biri olduğum için RAM benim için önemli bir de bilgisayarımda k. I. S (Kaspersky internet securiy) mevcut ve bu da bir 300-400 MB RAM yiyiyor sistem boşta iken RAM kullanımı 1.2 GB RAM ile 1.3 ile değişiyor Windows 8.1 kursam RAM çok fazlalaşır mı şimdiden teşekkürler.

Sistemim 4 GB RAM - R7 265 2 GB Sapphire ekran kartı - Q9400 2.66 GHz işlemci - HDD 320 GB - Power 500W.

Ve şimdi biliyorum bu yılda bu PC ile ne gibi oyunları oynayabiliyorsun gibi ve hala nasıl Win 7 kullanıcısı olduğumu düşünebilirsin ama mecburiyetten ileride daha iyi bir PC almayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler.

1232132.PNG

Bugün Windows 7'den 8.1 Sl'ye geçtiim. Gayet akıyor. Windows Defender'de kapalı. 8.1'e geçmeni öneririm. Bilgin olsun ekran kartın 750 Ti aşağı yukarı aynı güçte.

Eki Görüntüle 758144

Bugün Windows 7'den 8.1 Sl'ye geçtiim. Gayet akıyor. Windows Defender'de kapalı. 8.1'e geçmeni öneririm. Bilgin olsun ekran kartın 750 Ti aşağı yukarı aynı güçte.

Teşekkürler ve aynen ekran kartım 750 Ti ile aynı güçte ama güç tüketimi olarak 750 Ti'den çok yukarıda maalesef

Ben gereksiz ayarları falan kapatıp Kaspersky ile kullandığım zaman ortalama 800 MB RAM kullanımı oluyor. Ayrıca Windows 7 ve 8 aynı çekirdeği kullanıyor bildiğim kadarıyla. Windows 8 aslında biraz düzenlenmiş Windows 7 diyebiliriz.

Çok sağ olun bir sorum daha Windows 8.1 ile Pro arasında fark var mıdır yani Pro galiba daha fazla RAM kullanıyormuş diye duymuştum.
Pro daha fazla RAM kullanıyor, Single Language öneririm. Home sürümünü yükleyecektim fakat Home yok sanırım Windows 8.1'de, buradan indirdim ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı