m2mouse Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #1 Dostlar, RAM 4 GB olduğu halde kullanılabilir miktarı düşük. Nasıl düzelteceğimi bilen varsa yardım edebilir mi?
Dostlar, RAM 4 GB olduğu halde kullanılabilir miktarı düşük. Nasıl düzelteceğimi bilen varsa yardım edebilir mi?
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 25 Nisan 2021 #11 Normal. Artı 0 Eksi
undefined Centipat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Yer null 25 Nisan 2021 #12 Sistemden kaynaklı, bende de aynısı var BİOS la fln uğraşma Artı 0 Eksi
E Emofisör Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat Sekreteri 25 Nisan 2021 #13 Bahacprz dedi: BIOS ayarlarından Advanced chipset features= Memory remap feature u enabled yapınca sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... ASUS BIOS'um var nasıl yapabilirim yani nereden bulabilirm o seçeneği? Artı 0 Eksi
Bahacprz dedi: BIOS ayarlarından Advanced chipset features= Memory remap feature u enabled yapınca sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... ASUS BIOS'um var nasıl yapabilirim yani nereden bulabilirm o seçeneği?
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 25 Nisan 2021 #14 Emofisör dedi: ASUS BIOS'um var nasıl yapabilirim yani nereden bulabilirm o seçeneği? Genişletmek için tıkla... Anakart modeli ne? Artı 0 Eksi
Emofisör dedi: ASUS BIOS'um var nasıl yapabilirim yani nereden bulabilirm o seçeneği? Genişletmek için tıkla... Anakart modeli ne?
E Emofisör Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat Sekreteri 25 Nisan 2021 #15 Bahacprz dedi: Anakart modeli ne? Genişletmek için tıkla... ASUS H81M-K 391969 dedi: Normal bir şey. Windows 8 kullanıyor. Sürprizbozan Ürün kimliğin gözüküyor. @m2mouse Genişletmek için tıkla... Ah, pardon dikkat etmedim Artı 0 Eksi
Bahacprz dedi: Anakart modeli ne? Genişletmek için tıkla... ASUS H81M-K 391969 dedi: Normal bir şey. Windows 8 kullanıyor. Sürprizbozan Ürün kimliğin gözüküyor. @m2mouse Genişletmek için tıkla... Ah, pardon dikkat etmedim
KS KS m2mouse Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #16 414605 dedi: Windows kendi için de ayırdığı için öyle gözüküyor sorun yok. Not: Ürün kimliğiniz gözükmüş. Genişletmek için tıkla... ben karalamıştım Yanlış resi eklemişim 391969 dedi: Normal bir şey. Windows 8 kullanıyor. Sürprizbozan Ürün kimliğin gözüküyor. @m2mouse Genişletmek için tıkla... win 10 da iken de öyleydi Bahacprz dedi: BIOS ayarlarından Advanced chipset features= Memory remap feature u enabled yapınca sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlatır mısınız sistemim çok eski 2003/2008 arası. Bahacprz dedi: BIOS ayarlarından Advanced chipset features= Memory remap feature u enabled yapınca sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamıyorum hocam ben yardım eder misiniz? Son düzenleme: 26 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
414605 dedi: Windows kendi için de ayırdığı için öyle gözüküyor sorun yok. Not: Ürün kimliğiniz gözükmüş. Genişletmek için tıkla... ben karalamıştım Yanlış resi eklemişim 391969 dedi: Normal bir şey. Windows 8 kullanıyor. Sürprizbozan Ürün kimliğin gözüküyor. @m2mouse Genişletmek için tıkla... win 10 da iken de öyleydi Bahacprz dedi: BIOS ayarlarından Advanced chipset features= Memory remap feature u enabled yapınca sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlatır mısınız sistemim çok eski 2003/2008 arası. Bahacprz dedi: BIOS ayarlarından Advanced chipset features= Memory remap feature u enabled yapınca sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamıyorum hocam ben yardım eder misiniz?