SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.817 Makaleler 5 Çözümler 23 6 Kasım 2020 #1 Bilgisayara PPSSPP indirmeyi düşünüyorum yani PSP Emulator. Fakat 4 GB RAM ve ikinci nesil i3 ile nasıl bir performans alacağıma emin değilim. 4 GB RAM'in PPSPP performansı ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2020
Bilgisayara PPSSPP indirmeyi düşünüyorum yani PSP Emulator. Fakat 4 GB RAM ve ikinci nesil i3 ile nasıl bir performans alacağıma emin değilim. 4 GB RAM'in PPSPP performansı ne olur?
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #2 SalihCinar dedi: Bilgisayara PPSSPP indirmeyi düşünüyorum yani PSP Emulator. Fakat 4 GB RAM ve ikinci nesil i3 ile nasıl bir performans alacağıma emin değilim. 4 GB RAM'in PPSPP performansı ne olur? Genişletmek için tıkla... Ben aynı sistemle PS2 Emulatorunde 60 FPS oynuyordum. Bir fark olmaz, rahatça oynarsınız. Edit: İkinci degil üçüncü nesil islemciydi.
SalihCinar dedi: Bilgisayara PPSSPP indirmeyi düşünüyorum yani PSP Emulator. Fakat 4 GB RAM ve ikinci nesil i3 ile nasıl bir performans alacağıma emin değilim. 4 GB RAM'in PPSPP performansı ne olur? Genişletmek için tıkla... Ben aynı sistemle PS2 Emulatorunde 60 FPS oynuyordum. Bir fark olmaz, rahatça oynarsınız. Edit: İkinci degil üçüncü nesil islemciydi.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 6 Kasım 2020 #3 shotgunned dedi: Ben aynı sistemle PS2 Emulatorunde 60 FPS oynuyordum. Bir fark olmaz, rahatça oynarsınız. Genişletmek için tıkla... PS2 emülatörünün adı nedir ve hangi oyunları oynuyordunuz?
shotgunned dedi: Ben aynı sistemle PS2 Emulatorunde 60 FPS oynuyordum. Bir fark olmaz, rahatça oynarsınız. Genişletmek için tıkla... PS2 emülatörünün adı nedir ve hangi oyunları oynuyordunuz?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 6 Kasım 2020 #4 Alikaplan801 dedi: PS2 emülatörünün adı nedir ve hangi oyunları oynuyordunuz? Genişletmek için tıkla... PCSX2.
Alikaplan801 dedi: PS2 emülatörünün adı nedir ve hangi oyunları oynuyordunuz? Genişletmek için tıkla... PCSX2.