KMSpico Virüs mü, Silinmeli mi?
Arkadaşlar yeni bir sistem kurdum ve orijinal Windows 10 kurulmasını istedim ve kmspico diye bir program gördüm ve virüsmüş silsem orjinalliği gider mi?Silmesem bir zararı var mı ve sistem iyi yazık olmasını istemiyorum :D Kaspersky var virüs olarak görmüyor ve programın kalması windows'un...www.technopat.net
Ayrıca görev yöneticisinde aşağılara inerseniz çalıştığını görürsünüz.
Hocam senin LTSC / LTSB sistemler ile alıp veremediğin nedir? Ben arkadaşa bir şeyde denettirmiyorum saçma sapan itamlar da bulunma lütfen. Sen önce bu sistemlerin ne olduğunu bir araştır öğren sonra yorum yap istersen. Düşük sistemlere genelde hep LTSB / LTSC kurarım gram sorun da yaşamazlar. Ayrıca ben KMSpico vermedim kimseye. Benim verdiğim yöntem en güvenilir yöntemdir. HWID ile lisanslanıyor. İstersen linkini de atabilirim sana. Güvenilir kaynak olan GitHub'da paylaşılmış bir yöntemdir. Ayrıca laf olsun diye demiyorum senelerce KMSpico ile lisansladığım sistemleri kullandım bir kere bile cüzdanım boşalmadı en ufak sorun dahi yaşamadım. Daha sonra da 10 lira verip key aldım devam ettim. Konuyu çok farklı yöne çekiyorsunuz bence. Buyurun bu da bahsettiğim GitHub'da paylaşılmış yöntemin linki;
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
Lütfen bir daha bilip bilmeden saçma sapan itamlar da bulunmayın!
Ha şunu da belirteyim. Düne kadar Windows 10 Pro 22H2 kullanıyordum bir sürü optimizasyon ayarları uyguladım latency 500Us'nin altına düşüremedim. Şu an LTSC 2021 kullanıyorum bildiğim tüm optimizasyon ayarlarını uyguladım 30Us'ye kadar düşüyor latency değerleri haberin olsun