4 GB RAM'li bilgisayara Windows önerisi

O yöntem güvenilir zaten.

Ayn hocam bende olmadı bir 2015 LTSB kuracağım Windows 7 sıktı bakalım 2015 performans nasıl 2016 normal 1607'den kat kat iyi performans veiryordu LTSB.

1607 LTSB, 1809 LTSC ve 2021 LTSC sürümlerini dün test için kullandım. Hepsini de kod ile HWID kullanarak lisanladım. Haberin olsun.
Lisansladım hocam hwid ile sorunu çözdüm fakat güncellemeler problemli sürekli güncelleme denetliyor yüklemeye çalışıyor bazılarını kuramıyor sonra tekrardan güncelleme arıyor saatlerce buda ram ve cpuyu yoruyor. Kapattım windows update i bende. Çözümü var mıdır ?

Lisansladım hocam HWID ile sorunu çözdüm fakat güncellemeler problemli sürekli güncelleme denetliyor yüklemeye çalışıyor bazılarını kuramıyor sonra tekrardan güncelleme arıyor saatlerce bu da RAM ve CPU'yu yoruyor. Kapattım Windows Update'i bende. Çözümü var mıdır?

Güncelleme yapma dostum zaten. Stabilitesi bozuluyor hepsinin. Ben hiçbirin de güncelleme yapmıyorum 2050 yılına kadar erteliyorum kafam rahat kullanıyorum. Güncelleme yediği an o sistemden hayır gelmiyor.

Lisansladım hocam HWID ile sorunu çözdüm fakat güncellemeler problemli sürekli güncelleme denetliyor yüklemeye çalışıyor bazılarını kuramıyor sonra tekrardan güncelleme arıyor saatlerce bu da RAM ve CPU'yu yoruyor. Kapattım Windows Update'i bende. Çözümü var mıdır?

Yaptırtma kesinlikle stabilliği inanılmaz bozar evet Windows Update'yi kapatın kalıcı.

Arkadaşlar merhaba. 3-4 yıl önce BİM'den HP Notebook - 15-rb013nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği bu cihazı almıştım LoL, Knight Online, video falan açsın diye. Başlarda bir sıkıntı yoktu ama zaman ilerledikçe çok kasmaya başladı. Format atacağım ama hangi Windows'u kurmam gerektiğini bilemiyorum. Windows'un neredeyse hiçbir özelliğini kullanmıyorum en basit haliyle kurabileceğim sürüm hangisidir?
Windows 11 home 64 bit

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı