4 GB RAM'li bilgisayara Windows önerisi

Bununla formatlayacağım dimi ? Teşekkürler hocam.
Hocam İngilizce olması ve crack pek mümkün gözükmediğinden Windows 8.1 kuruyorum. Eğer istediğim ram değerlerine ulaşamazsam bu sürümü deneyeceğim.

Windows 10 1607 LTSB senin ilacın. 4 GB RAM ile çok iyi çalışır bence. Ama tabii RAM ile bitmiyor işlemci de kurtarması lazım. SSD'de varsa hiç düşünme dediğim sistemi indirip kur.

Dostum o çok ağır gelir sisteme. Sana dediğim 1607 LTSB'yi kur.

Tamam hocam kurayım. Türkçe 64bit iso nerden bulabilirim ?

Teşekkürler. Aktivasyonu nasıl yapılıyor? İnternette satılan ürün anahtarları ile aktivasyon yapılabiliyor mu?

Bu sistemlere göre satılan keyler var o şekilde yapabilirsiniz. Ya da herkesin yaptığı gibi ufak bir yazılım kullanarak da aktifleştirebilirsiniz.

Bu sistemlere göre satılan keyler var o şekilde yapabilirsiniz. Ya da herkesin yaptığı gibi ufak bir yazılım kullanarak da aktifleştirebilirsiniz.
Yazılımı buradan veya özelden atabilir misiniz ?

Windows 10 1809 kur.

Hocam yükledim ama Windows etkinleştirmek gerekiyor yoksa hiçbir şey yapamıyorum. Nasıl etkinleştirebilirim yardımcı olur musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…