MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Bu kurulmaz iyi ki LTSC sürümü hocam RAM yüksek olur SSD olduğu kadar işlemci kötü RAM 4 ne yapsın o sürümde LTSB kurup 2,3 ayar ile mükemmel şeyler yaparsın.
Windows 10 1607 LTSB senin ilacın. 4 GB RAM ile çok iyi çalışır bence. Ama tabii RAM ile bitmiyor işlemci de kurtarması lazım. SSD'de varsa hiç düşünme dediğim sistemi indirip kur.
Windows 10 1607 LTSB senin ilacın. 4 GB RAM ile çok iyi çalışır bence. Ama tabii RAM ile bitmiyor işlemci de kurtarması lazım. SSD'de varsa hiç düşünme dediğim sistemi indirip kur.
Dostum o çok ağır gelir sisteme. Sana dediğim 1607 LTSB'yi kur.
Arkadaşlar merhaba. 3-4 yıl önce BİM'den HP Notebook - 15-rb013nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği bu cihazı almıştım LoL, Knight Online, video falan açsın diye. Başlarda bir sıkıntı yoktu ama zaman ilerledikçe çok kasmaya başladı. Format atacağım ama hangi Windows'u kurmam gerektiğini bilemiyorum. Windows'un neredeyse hiçbir özelliğini kullanmıyorum en basit haliyle kurabileceğim sürüm hangisidir?