CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Nisan 2022 #1 4 GB RAM ve 2 GHz işlemcim var şu ana kadar GameLoop MEmu ve bluesteaks denedim açılmadı Nox Player'da ise uygulama durduruldu hatası veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2022
4 GB RAM ve 2 GHz işlemcim var şu ana kadar GameLoop MEmu ve bluesteaks denedim açılmadı Nox Player'da ise uygulama durduruldu hatası veriyor.
KS KS CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Nisan 2022 #11 Hououin Kyouma dedi: Açamazsınız veya verimli olmaz. Bu arada sistemin 32 Bit yapıda olduğu için maksimum 3 GB RAM kullanabiliyorsun onu belirteyim. Genişletmek için tıkla... Hocam peki işlemcimi yükseltme imkansım var mı Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Açamazsınız veya verimli olmaz. Bu arada sistemin 32 Bit yapıda olduğu için maksimum 3 GB RAM kullanabiliyorsun onu belirteyim. Genişletmek için tıkla... Hocam peki işlemcimi yükseltme imkansım var mı
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 5 Nisan 2022 #12 CETO1 dedi: Hocam peki işlemcimi yükseltme imkansım var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartına uygun işlemci bulursan tabii ki değiştirebilirsin. Bütçe verirsen öneri yapabiliriz. Artı 0 Eksi
CETO1 dedi: Hocam peki işlemcimi yükseltme imkansım var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartına uygun işlemci bulursan tabii ki değiştirebilirsin. Bütçe verirsen öneri yapabiliriz.
KS KS CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Nisan 2022 #13 Silinen üye dedi: Anakartına uygun işlemci bulursan tabii ki değiştirebilirsin. Bütçe verirsen öneri yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bütçe fark etmez Yeter ki benim anakart ile uyumlu olsun Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Anakartına uygun işlemci bulursan tabii ki değiştirebilirsin. Bütçe verirsen öneri yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bütçe fark etmez Yeter ki benim anakart ile uyumlu olsun
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 5 Nisan 2022 #14 İşlemcinizi araştırdım ve soketin PGA478 olduğunu öğrendim. Şu işlemciye bir bakabilirsiniz. Bu soket artık eskidiği için işlemcileri de eski. Intel® Core™ Processors, FPGAs, GPUs, Networking, Software Browse Intel product information for Intel® Core™ processors, Intel® Xeon® processors, Intel® Arc™ graphics and more. www.intel.com.tr Artı 0 Eksi
İşlemcinizi araştırdım ve soketin PGA478 olduğunu öğrendim. Şu işlemciye bir bakabilirsiniz. Bu soket artık eskidiği için işlemcileri de eski. Intel® Core™ Processors, FPGAs, GPUs, Networking, Software Browse Intel product information for Intel® Core™ processors, Intel® Xeon® processors, Intel® Arc™ graphics and more. www.intel.com.tr
KS KS CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Nisan 2022 #15 Silinen üye dedi: İşlemcinizi araştırdım ve soketin PGA478 olduğunu öğrendim. Şu işlemciye bir bakabilirsiniz. Bu soket artık eskidiği için işlemcileri de eski. Intel® Core™ Processors, FPGAs, GPUs, Networking, Software Browse Intel product information for Intel® Core™ processors, Intel® Xeon® processors, Intel® Arc™ graphics and more. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bu ürünü alıcam Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İşlemcinizi araştırdım ve soketin PGA478 olduğunu öğrendim. Şu işlemciye bir bakabilirsiniz. Bu soket artık eskidiği için işlemcileri de eski. Intel® Core™ Processors, FPGAs, GPUs, Networking, Software Browse Intel product information for Intel® Core™ processors, Intel® Xeon® processors, Intel® Arc™ graphics and more. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bu ürünü alıcam
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 5 Nisan 2022 #16 CETO1 dedi: Çok teşekkür ederim bu ürünü alacağım. Genişletmek için tıkla... Anakart modelin nedir? CPU Z motherboard sekmesini atabilirsin. Alacağın işlemci doğrudan desteklenmeyebilir. Artı 0 Eksi
CETO1 dedi: Çok teşekkür ederim bu ürünü alacağım. Genişletmek için tıkla... Anakart modelin nedir? CPU Z motherboard sekmesini atabilirsin. Alacağın işlemci doğrudan desteklenmeyebilir.
KS KS CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Nisan 2022 #17 Hououin Kyouma dedi: Anakart modelin nedir? CPU Z motherboard sekmesini atabilirsin. Alacağın işlemci doğrudan desteklenmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Motherbord diye bir sekme yok Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Anakart modelin nedir? CPU Z motherboard sekmesini atabilirsin. Alacağın işlemci doğrudan desteklenmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Motherbord diye bir sekme yok
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 5 Nisan 2022 #18 Olması lazım. CPU kısmının hemen yanında. Artı 0 Eksi
KS KS CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Nisan 2022 #19 Motherbord değil mainbord diye varmış hocam Silinen üye dedi: İşlemcinizi araştırdım ve soketin PGA478 olduğunu öğrendim. Şu işlemciye bir bakabilirsiniz. Bu soket artık eskidiği için işlemcileri de eski. Intel® Core™ Processors, FPGAs, GPUs, Networking, Software Browse Intel product information for Intel® Core™ processors, Intel® Xeon® processors, Intel® Arc™ graphics and more. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam piyasa da bundan bulunmadım başka önerebilir var mı Dosya Ekleri IMG_20220405_193012_1.jpg 235,6 KB · Görüntüleme: 32 Artı 0 Eksi
Motherbord değil mainbord diye varmış hocam Silinen üye dedi: İşlemcinizi araştırdım ve soketin PGA478 olduğunu öğrendim. Şu işlemciye bir bakabilirsiniz. Bu soket artık eskidiği için işlemcileri de eski. Intel® Core™ Processors, FPGAs, GPUs, Networking, Software Browse Intel product information for Intel® Core™ processors, Intel® Xeon® processors, Intel® Arc™ graphics and more. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam piyasa da bundan bulunmadım başka önerebilir var mı
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 5 Nisan 2022 #20 Ürün Teknik Özellikleri bu işlemci sanırsam tam uygun. Artı 0 Eksi