4 GB RAM'li sisteme Windows 10 sürümü önerisi

Halletim sl indiriyorum şu anda kurulum işlemini nasıl halledeceğim şimdiden anlatırsanız sevinirim.
Ei.cfg atın sources klasörüne kurulumda aktivasyon istiyor.

Direkt kurulum yapacağım ben flash belleğe atıp BIOS menüsünden yapmayı bilmiyorum ben çünkü.

Direkt kurulum yapacağım ben flash belleğe atıp BIOS menüsünden yapmayı bilmiyorum ben çünkü.

Çok kolay hocam Rufus ile yazdırıp BIOS'tan USB'yi ilk sıraya alıyorsunuz kurulum bir kısmı bitince USB cihazı çıkarırsanız iş bitiyor zaten.

Çok kolay hocam Rufus ile yazdırıp BIOS'tan USB'yi ilk sıraya alıyorsunuz kurulum bir kısmı bitince USB cihazı çıkarırsanız iş bitiyor zaten.

Daha açık anlatırsanız anlamadım çünkü Rufus olayını vesaire.

Kendime hiç güvenemiyorum çok açık bir şekilde anlatmanız gerekiyor şu durumda.

USB cihazını PC cihazınıza bağlayıp yüklediğiniz ISO dosyasını seçip sisteminiz eğer UEFI veya Legacy ise ona göre seçip diske yazılmasını bekliyorsunuz.

USB cihazını PC cihazınıza bağlayıp yüklediğiniz ISO dosyasını seçip sisteminiz eğer UEFI veya legacy ise ona göre seçip diske yazılmasını bekliyorsunuz.

Anlamıyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…