4 GB RAM'li ve SSD'li sisteme Windows 10 yüklenir mi?

imranbey

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Kingston 4 GB DDR2 800 MHz
SSD veya HDD modeli
120 GB Hi Level SSD 160 GB HDD
İşlemci
İntel Core 2 Duo E7500
Arkadaşlar sistemime Windows 10 yüklemek istiyorum ama kararsız kaldım. Aşağıda bilgisayarımın teknik özellikleri var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Intel Core 2 Duo e7500.
4 GB DDR2 RAM.
120 GB Hi-Level Ultra SSD.
Ekran kartı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklenir kardeşim. Gayet de stabil çalışacak merak etme. Şimdi hayatında oyuncu bilgisayarının aşağısını bir kere bile kullanmamış ezbere konuşan arkadaşlar çıkıp diyecek ki Windows 98 yükle o sisteme diye.

İntel Core 2 Duo T8100 - 4 GB DDR2 RAM - 240 GB Hi-Level markalı SATA SSD olan dinozor bir laptop'ımda bile Windows 11 kullanıyorum ve gayet güzel çalışıyor. Sen de Windows 10'u gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin.

Son düzenleme:
İşlemci sıkıntı çıkarır dostum. Bu işlemci Windows 7 destekli. Ama SSD olduğu için geç diyorum.
@Şişman Adam neden beğenmediğini anlamış değilim.
İşlemci üreticileri "işletim sistemi destekli" bir ürün üretmez güzel kardeşim. Yani şu işlemci şu işletim sistemini destekler diye bir kural yok. Hiçbir işlemcinin üretici sayfasındaki bilgilerinde işletim sistemi desteği de yazmaz.

Bu arada Windows 10'un sistem gereksinimlerini aşağıya bırakıyorum:

@Ben Enes Bu da işlemcinin üretici sayfasındaki bilgiler. Ben hiçbir yerde Windows 7 yazdığını görmüyorum:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı