4 işlem olup kullanmamak

SkumaskotYolcu

Zeptopat
Daha fazla  
Birçok kere, emin bir şekilde çözdüğüm matematik sorularının yanlış olduğunu gördüm ve bunların yüzde doksanı yaptığım miniminnacık bir dört işlem hatası yüzündendi. Soruya odağım tam, konuyu kavramışım ve ne yapacağımı biliyorum, fakat işin sonunda iki sayıyı yanlış çarpmamdan veya toplamamdan dolayı bütün soru gidiyor.
Ekstra detay olarak, genellikle "kolay" olan dört işlemleri kafamdan yapıp geçiyorum; kağıda özellikle yazmıyorum. Bahsettiğim kolay işlemler, 5 ile 4'ü çarpmak veya 350 ile 72'yi toplamak gibi şeyler. Basit şeyler, evet, ama bir şekilde o an içerisindeki bir şey yüzünden hata yapıyorum.
Nerede hatam olduğunu anlayamadığım için bir çözüm bulamadım.

Kağıda yazarak çözün bir süre arada kaçırabiliyorsunuz, sonrasında alışırsın zaten.

Daha dikkat etmeli veya sağlamasını yapmalısınız. Sağlama yapmak zaman kaybı gibi görünse bile gerçek bir sınavda yanlış yapmaktan her türlü daha iyidir.

Daha dikkat etmeli veya sağlamasını yapmalısınız. Sağlama yapmak zaman kaybı gibi görünse bile gerçek bir sınavda yanlış yapmaktan her türlü daha iyidir.
Denemede çok zaman kaybettirir, ben daha sağlama yapmadan yetiştiremiyorum, ama yazılı sınavlardeyken veya normal test çözerken güzel olur sağlama yapmak.

Denemede çok zaman kaybettirir, ben daha sağlama yapmadan yetiştiremiyorum, ama yazılı sınavlardeyken veya normal test çözerken güzel olur sağlama yapmak.

Evet deneme sınavında veya gerçek sınavda sağlama yapılmaz. Testlerde falan kendini test ederken yapabilirsin, soru çözerken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…