4 milyon TL araba önerisi

Hocam normalde zengin değiliz biz zaten annem de babam da öğretmen biz zamanında sıfır ww CC almıştım sonra babam çok yaktığı için satmaya karar verdi ve biri arsa teklif etti ve bizde takas ettik sonra yıllar geçti ve bizim arsanın önüne hastane yapıldı ve değeri 10 milyon TL oldu bizde direkt sattık.

Babam tavsiye istemedi zaten ben kendim araba bulup babama baba bak bu da güzelmiş diyorum.

Salladığın çok belli be bu kadar belli etme dostum. O kadar degerli bir yerde size adam CC karsiligi verir mi arsa hastaneden dolayi 10M etmez zaten degerli bir yerdir, gelecekte para edecek bir yerdir ki hastane oraya yapilmistir yapilmadan once de arsanin degeri zaten en az 6-7m'dur hatta daha fazla da olabilir Allah askina CC'e 600k diyelim zamaninda demenize ragmen fazla soyluyorum, su anda 10M'e sattiginiz arsa 600k miydi yasin kac kardesim o kadar katlar mi bir de araca benim yasim yetmiyor yazmissin bizimle kafa bulmayin su forumda yeter ya.
 
Çevremde bu bütçelerde araçlara binen çok eşim dostum var. Tek bir tanesinin bile aracı almadan önce internette araştırma yapmadığını adım gibi biliyorum. Bu bütçelere çıkan adamın galerici tanıdığı olur, bayi sahibi tanıdığı olur veya çevresinde bu araçları kullananlar olur. Bu sebepten ötürü internette birine sorma ihtiyacı gütmezler. Konunun yalan olduğunu pek inandırıcı gelmediğini düşünüyorum.
Şimdiden hayırlısı olsun.

Porsche'nin herhangi bir modeli satın alınabilir.

Aynen öyle.
 

Geri
Yukarı