Satıldı Kapalı 4. Nesil Intel Bilgisayar Parçaları

Makaleler
35
Merhaba. Elimde fazlalık bulunan parçaları nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum. İlgilenen arkadaşlar konuya yazdıktan sonra e-posta adresim üzerinden iletişime geçebilirler. İstanbul içi elden teslim önceliğimdir ancak şehir dışına alıcı ödemeli kargolama da yapabilirim. Takas ve satın alım sonrası iade kabul etmiyorum.

Parçalar sağlam olup hiçbir yerinde sorunu yoktur. İsteyene test videosu atabilirim.

ASUS H81M-K Anakart
2020 N11 faturalıdır. NVMe desteği kazandırmak adına BIOS'unu kendi elimle modladım.

Fiyat: 1000₺

Intel i3-4170 İşlemci
Gündelik işlerinizi ve rekabetçi oyunları kaldırabilecek bir işlemcidir. Yanında stok soğutucusu hediyedir.

Fiyat: 300₺

XFX ATI Radeon R5 220 1GB Ekran Kartı
Çok kullanılmadı, üzerinde doğru düzgün toz dahi yok. Video izletir, 2010 öncesi oyunları oynatır. HDMI, VGA ve DVI çıkışları mevcut. Soğutması pasiftir.

Fiyat: 400₺

Akasa Venom Atto İşlemci Soğutucu
95W soğutma gücüne sahiptir. Intel i5-4590 işlemciyle kullanırken 50 derece üstünü görmüyordum. Fan devri fazla yükselmediği takdirde oldukça sessiz çalışır.

Fiyat: 150₺

KEEPRO PCI-e 1x M.2 NVMe ve NGFF Dönüştürücü

PCI-e 1x soketi üzerinden NVMe ve NGFF SSD takabilme olanağı sağlayan bir dönüştürücüdür.

Fiyat: 90₺ ( +30₺ PCI-e uzatma aparatı )

ASUS 350w Güç Kaynağı
Coil Whine dahi yapmaz. PCI-e besleme çıkışı bulunmamakta. İşlemci besleme çıkışı 4 pindir.

Fiyat: 350₺

Listedeki tüm parçaları almak isteyene 2100₺'ye bırakırım.

İletişim: elliewilliams.ts@protonmail.com

NGFF dönüştürücü ve GPU olmadan ver 1500'e uygunsa tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı