4 Şubat'ta 20 Dakikalık Capcom Spotlight sunumu olacak

Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Screenshot_20250130_090356_YouTube.jpg

Bizde 5 Şubat 01:00'a denk geliyor sanırsam. Sunumda 15-20dk boyunca Monster Hunter Wilds, geri kalanında Onimusha, Capcom Fighting Collection ve Marvel vs Capcom gibi markalardan oyunlar göreceğiz. Anlayacağınız Monster Hunter Wilds odaklı bir sunum olacak. Open beta 2 hakkında yeni bilgiler ve oyun hakkında yeni bilgiler gelecek.

Monster Hunter Wilds için umarım daha fazla spoiler vermezler diye umuyorum. Rathalos ve Rathian göstersinler sorun yok. Oyun hakkında çok şey gösterildi. Çok iyi duruyor, muazzam duruyor ama mesela ben en son gösterdikleri Nu Udra'nın gizli kalmasını, oyunda kendim öğrenmeyi isterdim. Oyun hakkında gösterilmemiş 1-2 bölge daha olacağı düşünülünce belki yeni bölge gösterilebilir ki benim gibi sızıntılara bakanlar temasını vs. biliyordur zaten.

Geri kalanlara bakacak olursak Pragmata denen oyuna ne oldu merak ediyorum. Onimusha dışında ilgimi çeken de yok. Ondan ufak bir fragman görsek iyi olabilir. Combatını merak ediyorum.

Sonuç olarak Monster Hunter Wilds'ın çıkışına oldukça az bir süre kaldığı için doğal olarak MH Wilds odaklı bir sunum olacak. Gece kalkıp izlemenize gerek yok. MH Wilds senenin en çok beklediğim oyunu ama buna rağmen ben bile kalkıp izlemeyeceğim. Fakat MH Wilds ve Onimusha ilgimi çeken oyunlar olduğu için Pragmata görememek hayal kırıklığı olsa bile merak ettiren bir sunum benim için.

Sunumun 35 dk. olması planlanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı