AhmetMrh Centipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 07:48 #1 4 yıl önce mezub oldum ama o zaman durumlar gereği belgeyi alamadım. Şimdi üniversite bitmek üzere, belgeleri kontrol ederken liseyi almadığımı hatırladım, diplomam okulda saklanıyor mudur ya da bir daha çıkartırlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 10:31
4 yıl önce mezub oldum ama o zaman durumlar gereği belgeyi alamadım. Şimdi üniversite bitmek üzere, belgeleri kontrol ederken liseyi almadığımı hatırladım, diplomam okulda saklanıyor mudur ya da bir daha çıkartırlar mı?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.634 Makaleler 4 Çözümler 79 Yer Rusya Dün 10:33 #2 Okuluna gidip alabilirsin, evet. E-devlet üzerinden aldığında kabul ediliyor.
Tuğra Yazıcı Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 139 Yer Australia, Melbourne Dün 10:36 #3 Diplomanız hazır olarak ellerinde artık bulunmuyor olabilir. Diploma talep dilekçesi ile giderseniz iyi olur.
Diplomanız hazır olarak ellerinde artık bulunmuyor olabilir. Diploma talep dilekçesi ile giderseniz iyi olur.
AhmetMrh Centipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 10:40 #4 Tuğra Yazıcı dedi: Diplomanız hazır olarak ellerinde artık bulunmuyor olabilir. Diploma talep dilekçesi ile giderseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Onu okulda mı dolduricam yoksa çıkartıp gitmemmi gerek Son düzenleme: Dün 10:55
Tuğra Yazıcı dedi: Diplomanız hazır olarak ellerinde artık bulunmuyor olabilir. Diploma talep dilekçesi ile giderseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Onu okulda mı dolduricam yoksa çıkartıp gitmemmi gerek
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.634 Makaleler 4 Çözümler 79 Yer Rusya Dün 10:53 #5 @AhmetMrh Direkt mezun olduğun okula gidip söyle, dilekçe isterlerse orada yazarsın hemen.