4 Yıllık Filme Büyük Bir Ara - Görüşürüz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 Yıldır buradayım. Bilgisayar toplama ve bilgi alma amacıyla girdiğim bu ortamda hiç tahmin etmediğim bir şekilde zaman geçirdim. Bu platform bu konuda tekti ve galiba son olarak kalacak. Umarım herkes için katkılı bir üye olmuşumdur, ufak da olsa çorbaya tuzumuz olmuştur.

Güzel arkadaşlıklar edindim, eğlenceli zaman geçirdim burada. Şimdi ise gitme zamanı. Bu öyle "görüşürüz deyip 2 gün sonra gelme" konusu olmayacak. Kendinize iyi bakın, esen kalın.

jira kaçar...

2 gün sonra gelip şaka yaptım bir yere gitmiyorum dersiniz inşallah, foruma çok katkıda bulundunuz. Bütün forum adına teşekkür ederim.
 
Jira hocam bu forumda sevdiğim bir avuç insandan birisiniz, siz de bırakırsanız buraların eski tadı tuzu kalmaz, umarım geri dönersiniz, ciddi manada üzüldüm. İletişim bilgileriniz mevcut değil ama sizinle oturup bir bardak kahve içip sohbet etmeyi isterdim :).

[email protected], bana bu mail adresinden ulaşabilirsiniz, size her daim kapım açık :).
 
(Konuyu geç gördüm kusura bakmayın.)
Kendinize iyi bakın hocam, kesinlikle özleneceksiniz. Sizden alacağım daha çok tarif var idi. Başka güne kısmetmiş. Umarım (iletişim bilgilerim yazıyor) bir gün sohbet edebiliriz. :)
Sağlıklı ve huzurlu kal, Jira.
 
Ben de diyorum kız etkileme konusuna Jira'yı etiketledim neden bakmıyor 😰
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı