4 Yıllık Filme Büyük Bir Ara - Görüşürüz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 yıldır buradayım. Bilgisayar toplama ve bilgi alma amacıyla girdiğim bu ortamda hiç tahmin etmediğim bir şekilde zaman geçirdim. Bu platform bu konuda tekti ve galiba son olarak kalacak. Umarım herkes için katkılı bir üye olmuşumdur, ufak da olsa çorbaya tuzumuz olmuştur.

Güzel arkadaşlıklar edindim, eğlenceli zaman geçirdim burada. Şimdi ise gitme zamanı. Bu öyle ''görüşürüz deyip 2 gün sonra gelme'' konusu olmayacak. Kendinize iyi bakın, esen kalın.

Jira kaçar...
Benim uçak sorularını kim cevaplayacak 😢
Jira bu forum bırakılmaz ara verilir. 2 hafta sonra benim gibi gelirsin. :D.
Bu arada verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kendi adıma. Bu arada gidiyorsun ama kafama bir şey takıldı sende nasıl "katkıda bulunan" tagı olmaz yahu.
Sigara sanki bu forum.
 
Katkıların için teşekkürler. :) Eğer bir gün olurda dönmek istersen, biz seni hep bekliyor olacağız. Duygulandım lan! hep duygulanırım böyle vedalarda. (Vedaları hiç sevmem)
 
Özellikle tarih konusunda beni ve çoğu arkadaşı bilgilendirdiğin için sağ ol kral. Seni özleyeceğiz. Bir gün tekrar görüşmek dileği ile.
 
Bana kattığın şeylerin hesabını veremem belkide. Benim için bu forumda yerin ayrıydı. Bunu okuyor musun bilmiyorum ama yerin ayrıydı abim. Kendine dikkat et. Allah yolunu açık etsin.
 
Arkadaşlar hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum öncelikle. Hiçbir çıkar gütmeden bulunduğumuz bu ortamda böyle değerli yorumları okumak kişiyi bu gönüllülük esaslı mecrada gerçekten motive ediyor.

Önümdeki 1 senede kariyer olarak farklı bir bölüme geçmek istediğimden bu iş için işin dışında kendime altyapı kurmam gerekiyordu. Bu da benim için ekstra iş yükü anlamına geliyor. Hem eş/dost/akraba, hem iş, hem de böyle mecralar derken kalan kısıtlı zaman çok yeterli olmuyor.

Ben de bu zamanı yaratmak için buraya ayırdığım vakti bu alanda kullanmayı tercih ettim. Hatta başlayalı uzun süre oldu :) Bunun dışında ufukta evlilik gibi bir gerçek var ki her gün sanırım bu gerçekliğe yaklaşıyoruz. Kısa sürede büyük sorumlulukları omuzladım, bunun için önem sıralaması yapmam gerekiyordu.

Benim için kolay bir sene olmayacak lafın özü. Umarım işleri yoluna soktuğumda tekrar görüşürüz, tekrar aynı konularda uzun uzun yazarız. Şöyle 1-2 ayda bir havacılığa uğrayıp 2 kelam edebilirim, o da havacılığa ve uçaklara olan tutkumuzdan kaynaklanır.

Tekrardan iyi yorumlarınız için teşekkür ediyorum, kendinize iyi bakın :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı