SSD'im neredeyse 4 yillik. Sizce bu saglik yuzdesi normal mi?
Normalde %85 falan olması beklenirdi çok şanslısınız.SSD'im neredeyse 4 yillik. Sizce bu saglik yuzdesi normal mi?
SSD'im neredeyse 4 yillik. Sizce bu saglik yuzdesi normal mi?
Yüzde 80 doluluk tamamen şehir efsanesi c de sadece 15gb boş yerim var 4 yıldır kullanıyorum performans düşüşü vs yok oyunlar D de"Benim şu kadar kaldı", "çok iyi/kötü" gibi yorumlar boşa. Ne kadar veri yazdığına bağlı tamamen. Boşta tutarsan 10 yılda %100 de kalır. Oyun yakalama önbellek alanı olarak kullanırsan her gün gigabyte'larca veri yazarsın ve çok daha kısa sürede sağlığı düşer. Kafanıza çok takmayın bunu, bir SSD'nin yazım ömrünün dolduğunu hiç görmeyeceksiniz büyük ihtimalle. Ayrıca yüksek performans için SSD'lerinizi %80'inin üzerinde dolu tutmamaya çalışın. HDD'ler gibi sonuna kadar dolduramazsınız.
"Benim şu kadar kaldı", "çok iyi/kötü" gibi yorumlar boşa. Ne kadar veri yazdığına bağlı tamamen. Boşta tutarsan 10 yılda %100 de kalır. Oyun yakalama önbellek alanı olarak kullanırsan her gün Gigabyte'larca veri yazarsın ve çok daha kısa sürede sağlığı düşer. Kafanıza çok takmayın bunu, bir SSD'nin yazım ömrünün dolduğunu hiç görmeyeceksiniz büyük ihtimalle. Ayrıca yüksek performans için SSD'lerinizi %80'inin üzerinde dolu tutmamaya çalışın. HDD'ler gibi sonuna kadar dolduramazsınız.
Bu gayet normal benim 1,5 yıllık laptopun ssd'sinin sağlığı 96'ya düştüSSD'im neredeyse 4 yillik. Sizce bu saglik yuzdesi normal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.