Ben bayağı araştırdım arkadaşlar. Bu işlemci ve ekran kartı uyumlu sıkıntı çıkarmaz diyorlar. AMD işlemci ve ekran kartı olduğu için bir %15 daha iyi çalışır özelliğini de açarsam 4070 Super'le aynı seviyelere geliyor. 2 tane sitede bu ikiliyi 36-37 civarında buldum bu ikiliyi en iyi şekilde nasıl özelleştirebilirim? Anakarta para vermek istiyorum 4 slot RAM, 2 slot M.2 olması ve şu an alacağım PC'de 500GB ama kaliteli bir SSD olması, 2x16 6000 MHz RAM olması tercih sebebi tabii ki de EXPO'lu. Sıvı soğutmanın çabuk bozulması işlemcinin öyle çok ısı çıkarmaması nedeniyse kule tipi soğutmayı sonradan almayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz. Bir bakar mısınız? Teşekkürler. 37k sistemde ASUS'un 7800XT'si var.
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar 37k.
Extensive | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com 36k.
@Utku Pasa kral bir bakma imkanın var mı?
Teşekkür ederim cevabın için. Parça parça alıp da sıkıntı çıkacağından korktuğum için, R7 7700X AM5 40-42 var mı hazır sistem?
7800XT de ne gibi bir sıkıntı var 16 GB kas gücünden ibaret bir ekran kartı ya bu AMD'de yazılımda gelişiyor ben güzel gördüm şu 3-4 günlük araştırma sürecimde.
Geçmişte yazılımsal sıkıntılar olmuş.
bu incelemesi bu çocuk çok fazla yalan söylüyor gibi durmuyor.
POWERCOLOR HELLHOUND RX 7800XT 16G-L/OC 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com bu da ekran kartı.
36 k olan sistemde 1-2K daha atıp bunu alabilirim bu olur mu?
Var kral.
Sadece diyorum cumayı bekleyeyim mi yarın inci bir şeyler yapar mı? Sen gönder gönderceni yarın bir daha bakarım ben müsait isen. Geçmeyeceğim bu akşam siparişi sana da zahmet verdim reis hakkını helal et.
Ama benim cahil kafam diyor ki superli 4070'li sistemdense ortalama bir anakart SSD-RAM ile 7800XTLI sistem daha güzel olur. İşlemci AMD çünkü. Eğer yanlışım varsa düzelt reis. Cahillikten söylyorum.