40.000-50.000 TL iş için sistem toplama

srt

Megapat

Linkte verdiğim sistemi iş için toplamaya çalışıyorum. En son 2016'te yine bu forum aracılığı ile i7 bir sistem toplamıştık.
İhtiyaçlarım i9 işlemci, GTX ekran kartı, 64 GB RAM, ve iyi bir SSD ya da m2.
Sistem mühendislik uygulamaları için kullanılacak, render alınmayacak. Çok çekirdekli analiz işlemleri için kullanılacak. (mevcut işlemcimiz i7-6700K, 16 GB RAM, Samsung SSD, 1050 Ti)
Bu şartlarda (sadece kasa) en uygun ne toplayabilirim? Nereden toplayabilirim?
Bu işlemi 40.000₺ bandında yapabilir miyim?
Işıklı kasalara, süslü soğutuculara ihtiyacım yok. Sadece sessiz ve kompakt bir kasa istiyorum. Mümkün mertebe sertifikalı bir Power olursa da güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Linkte verdiğim sistemi iş için toplamaya çalışıyorum. En son 2016'te yine bu forum aracılığı ile i7 bir sistem toplamıştık.
İhtiyaçlarım i9 işlemci, GTX ekran kartı, 64 GB RAM, ve iyi bir SSD ya da m2.
Sistem mühendislik uygulamaları için kullanılacak, render alınmayacak. Çok çekirdekli analiz işlemleri için kullanılacak. (mevcut işlemcimiz i7-6700K, 16 GB RAM, Samsung SSD, 1050 Ti)
Bu şartlarda (sadece kasa) en uygun ne toplayabilirim? Nereden toplayabilirim?
Bu işlemi 40.000₺ bandında yapabilir miyim?
Işıklı kasalara, süslü soğutuculara ihtiyacım yok. Sadece sessiz ve kompakt bir kasa istiyorum. Mümkün mertebe sertifikalı bir Power olursa da güzel olur.
forumdaki diğer tavsiyelere göz atınca hep ryzen sistemler var ancak kullandığımız program özellikle i9 işlemci öneriyor. onun için mevcut tavsiyelerden tam aradığım yanıtları bulamadım.

Yeni konular

Geri
Yukarı