40.000 TL bandında araç önerisi

Katılım
9 Temmuz 2018
Mesajlar
1.016
Çözümler
2
Yer
psk. svş. uzm.
Arkadaşlar pazarlıkla birlikte 40.000 TL’yi geçmeyecek araç önerir misiniz? Boya takıntım çok yok fakat değişensiz olması ön planda. Aklımda Doğan SLX veya Broadway var. İkisini de kullandım bir süre. Teneke diyecekler yazmasın herkes araba piyasasını az çok biliyor. Bu fiyata da ne edeceğini biliyoruz. Şimdiden teşekkürler.
 
Arkadaşlar pazarlıkla birlikte 40.000 TL'yi geçmeyecek araç önerir misiniz? Boya takıntım çok yok fakat değişensiz olması ön planda. Aklımda Doğan SLX veya Broadway var. İkisini de kullandım bir süre. Teneke diyecekler yazmasın herkes araba piyasasını az çok biliyor. Bu fiyata da ne edeceğini biliyoruz. Şimdiden teşekkürler.

Değişensiz mi?
İmkanı yok.
Bu iki araçtan birine bakabilirsin.
Doğan, Kartal, Şahin, Broadway, Spring kesinlikle uzak durulması gereken otomobiller.
 
2009 MAN otobüs ve 2015-2016 model Zhuzhou metro kullanıyorum ben, her binişte 1.75 ödüyorum. O bütçe ile alacağınız arabadan hayır gelmez, toplu taşıma veya 2 tekerlekli araçlara göz atın derim.
 
Hocam araç piyasasına hakim iseniz zaten doğan broadway gibi yaşlı araçların bu saatten sonra boyasına değişenine takılmamanızı öneririm. 30 yaşlarında araçlar biz insanlar bile bu yaşa kadar neler atlatıyoruz. Yerinizde olsam 40.000 TL bütçeniz var ise bu araçlara hiç bulaşmayıp 1998-2002 model aralığında hyundai accent lx modellerine bakmanızı öneririm zamanında kullanmıştım. Yakıtı söyledikleri kadar az değil. Söylenenden daha az yakıyor resmen. Öte yandan bahsettiğiniz araçlara kıyasla klimalı 4 cam otomatik. Alçak araç olmasına rağmen içi ferah ve yeterli genişlikte. Yedek parçaları ucuz. Size tavsiyem bu yönde olur.
 
İkisi de teneke ve 40 bin onlara verilmez. Bir iki daha konup 1.2 16V Palio alınabilir.
Teşekkür ederim. Sedan olması daha iyi olacaktır benim için. Geçmişte Fiat Tipo kullandım, çok küçük geldiği için satmıştım. Palio’da aynı sorunla karşılaşmak istemem açıkcası.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı