tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #11 paricfy dedi: Alınmaz değil. Alınabilir. SSD Konusunda Türkiye Distribütörleri herhangi bir şey belitmemiş. Eğer ektra slot yoksa mevcut SSD'yi söküp daha yüksek bir M.2 SSD alıp takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sizce ilk attığım modeli mi alayım yoksa 512 GB'lık modeli alıp kendim extra SSD mi alayım
paricfy dedi: Alınmaz değil. Alınabilir. SSD Konusunda Türkiye Distribütörleri herhangi bir şey belitmemiş. Eğer ektra slot yoksa mevcut SSD'yi söküp daha yüksek bir M.2 SSD alıp takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sizce ilk attığım modeli mi alayım yoksa 512 GB'lık modeli alıp kendim extra SSD mi alayım
paricfy Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #12 tahaokumus dedi: Sizce ilk attığım modeli mi alayım yoksa 512 GB'lık modeli alıp kendim extra SSD mi alayım Genişletmek için tıkla... İlk mesajınızda ki modelden bahsediyorsanız sadece ssd fazla gibi duruyor. Ben ssd takmakla uğraşamam diyorsanız neden olmasın.
tahaokumus dedi: Sizce ilk attığım modeli mi alayım yoksa 512 GB'lık modeli alıp kendim extra SSD mi alayım Genişletmek için tıkla... İlk mesajınızda ki modelden bahsediyorsanız sadece ssd fazla gibi duruyor. Ben ssd takmakla uğraşamam diyorsanız neden olmasın.
tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #13 paricfy dedi: İlk mesajınızda ki modelden bahsediyorsanız sadece SSD fazla gibi duruyor. Ben SSD takmakla uğraşamam diyorsanız neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Acer'larda 2 tane mi M.2 SSD slotu oluyor 1 tane mi veya normal SSD slotu olur mu extradan.
paricfy dedi: İlk mesajınızda ki modelden bahsediyorsanız sadece SSD fazla gibi duruyor. Ben SSD takmakla uğraşamam diyorsanız neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Acer'larda 2 tane mi M.2 SSD slotu oluyor 1 tane mi veya normal SSD slotu olur mu extradan.
Kamil24 Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #14 tahaokumus dedi: Acer'larda 2 tane mi M.2 SSD slotu oluyor 1 tane mi veya normal SSD slotu olur mu extradan. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım bunlarda ekran sararma sorunu var tam bilmiyorum.
tahaokumus dedi: Acer'larda 2 tane mi M.2 SSD slotu oluyor 1 tane mi veya normal SSD slotu olur mu extradan. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım bunlarda ekran sararma sorunu var tam bilmiyorum.
tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #15 Kamil24 dedi: Hocam sanırım bunlarda ekran sararma sorunu var tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... önerdiğini bişey var mı peki
Kamil24 dedi: Hocam sanırım bunlarda ekran sararma sorunu var tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... önerdiğini bişey var mı peki
Kamil24 Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #16 tahaokumus dedi: Önerdiğini bir şey var mı peki. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni Nitro'larda o sorun yok sanırım siz bakarsınız, hocam benim de tam aklımda bir şey yok ama çoğu kişi Lenovo öneriyor.
tahaokumus dedi: Önerdiğini bir şey var mı peki. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni Nitro'larda o sorun yok sanırım siz bakarsınız, hocam benim de tam aklımda bir şey yok ama çoğu kişi Lenovo öneriyor.
tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #17 Bu attığım nasıl peki alınır mı yoksa nitro mu alayım Kamil24 dedi: Hocam yeni Nitro'larda o sorun yok sanırım siz bakarsınız, hocam benim de tam aklımda bir şey yok ama çoğu kişi Lenovo öneriyor. Genişletmek için tıkla... paricfy dedi: İlk mesajınızda ki modelden bahsediyorsanız sadece ssd fazla gibi duruyor. Ben ssd takmakla uğraşamam diyorsanız neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_2025-01-09-17-01-17-828_trendyol.com.jpg 75,9 KB · Görüntüleme: 22
Bu attığım nasıl peki alınır mı yoksa nitro mu alayım Kamil24 dedi: Hocam yeni Nitro'larda o sorun yok sanırım siz bakarsınız, hocam benim de tam aklımda bir şey yok ama çoğu kişi Lenovo öneriyor. Genişletmek için tıkla... paricfy dedi: İlk mesajınızda ki modelden bahsediyorsanız sadece ssd fazla gibi duruyor. Ben ssd takmakla uğraşamam diyorsanız neden olmasın. Genişletmek için tıkla...
Kamil24 Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #18 tahaokumus dedi: Bu attığım nasıl peki alınır mı? Yoksa Nitro mu alayım. Genişletmek için tıkla... Hocam Lenovo'ya göre diyemem ama Ryzen işlemci oyunlarda daha iyi performans sunar.
tahaokumus dedi: Bu attığım nasıl peki alınır mı? Yoksa Nitro mu alayım. Genişletmek için tıkla... Hocam Lenovo'ya göre diyemem ama Ryzen işlemci oyunlarda daha iyi performans sunar.
paricfy Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #19 tahaokumus dedi: Bu attığım nasıl peki alınır mı yoksa nitro mu alayım Genişletmek için tıkla... Lenovo alacaksan bence @LorrieNN in attığı loq lara bakman daha iyi olur.
tahaokumus dedi: Bu attığım nasıl peki alınır mı yoksa nitro mu alayım Genişletmek için tıkla... Lenovo alacaksan bence @LorrieNN in attığı loq lara bakman daha iyi olur.
tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #20 paricfy dedi: Lenovo alacaksan bence @LorrieNN in attığı loq lara bakman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... O bütcemi aşıyor maalesef paricfy dedi: Lenovo alacaksan bence @LorrieNN in attığı loq lara bakman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... bide i5 versiyonu alsam i5 12.nesil 5 6 yıl dayanır mı
paricfy dedi: Lenovo alacaksan bence @LorrieNN in attığı loq lara bakman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... O bütcemi aşıyor maalesef paricfy dedi: Lenovo alacaksan bence @LorrieNN in attığı loq lara bakman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... bide i5 versiyonu alsam i5 12.nesil 5 6 yıl dayanır mı