40.000 TL telefon önerisi

Fourveyn

Hectopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Başlıktaki gibi 40k bütçem var. Aklımda 14T Pro var. Sizin fiyatının kralı gibi duruyor. Sizin öneriniz var mı? Oyun olarak PUBG oynuyorum, o yüzden benim için batarya önemli (hızlı dolması, hemen bitmemesi gibi). Kamera pek önemli değil.

Başlıktaki gibi 40k bütçem var. Aklımda 14T Pro var. Sizin fiyatının kralı gibi duruyor. Sizin öneriniz var mı? Oyun olarak PUBG oynuyorum, o yüzden benim için batarya önemli (hızlı dolması, hemen bitmemesi gibi). Kamera pek önemli değil.
Hocam hiç şaşmaz s24 almanız androidin en iyisidir tavsiyem pro almadıkça iphone bulaşmamınız

14T Pro S24 Plus'dan daha iyi değil mi?

14T Pro sizin isterlerinize daha yakın bir telefon PUBG canavarı diyebiliriz.

Yani hiçbir konuda üzeceğini sanmam tek eksisi ön kamera 4K 30FPS o da pek önemli değil güncellemelerle HyperOS'da yavaş yavaş topluyor kendini zaten

14T Pro S24 Plus'dan daha iyi değil mi?

Yani hiçbir konuda üzeceğini sanmam tek eksisi ön kamera 4K 30FPS o da pek önemli değil güncellemelerle HyperOS'da yavaş yavaş topluyor kendini zaten.

Aslında değil. Aralarında yazılım farklılıkları var. Xiaomi'nin yazılımları ağır olduğundan dolayı maksimum performans vermiyor.Aynı fiyata satılan bir telefona göre ömrü daha kısa.

Aslında değil. Aralarında yazılım farklılıkları var. Xiaomi'nin yazılımları ağır olduğundan dolayı maksimum performans vermiyor. Aynı fiyata satılan bir telefona göre ömrü daha kısa.

O kadar da fark yok gibi ya hatta geçtiği noktalar da var Samsung cihazları.

Dosya Ekleri

• IMG_1025.jpeg
    IMG_1025.jpeg
    142,5 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_1026.jpeg
    IMG_1026.jpeg
    162,9 KB · Görüntüleme: 9
Fiyatının kralı. Gayet iyi bir cihaz. Diğer özellikleride güzel. Işini görür her şeyde. Uzun yıllar idare eder. Pubg de zaten 120 fps oynatır güzelce.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı