40.000 TL'ye kadar hazır sistem önerisi

halil312

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx4050 intel i5 12nesil 24 gb ram
Selam bütçem 30-40k arası hazır kasa almak istiyorum. Tahmini ocak gibi alacağım. 5-6 ay taksit yaptıracağım gibi gözüküyor. Ondan vadesi de az koyarsa benim için çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

İncehesap gaming gecelerinde 7500F + 9060XT 16GB sistem alabilirsiniz 37 38k ya düşüyor. Taksit kısmında ne kadar vade farkı alır bilemem ama o bütçeye düşen sisteme değecektir. Malum her gün daha da artıyor sistem fiyatları.

Yeni yıla bırakmayın. Zamlanacaktır. Dolayısıyla tavsiyem cuma 22 de Gaming gecesinden düşürmeye çalışın ve bu vakte kadar sarı siteden ilan kovalayın ve uygun olanları favorileyin. Gaming gecesi gelince seçim yapın tavsiyem budur. Ben 36k bütçe ile sarı siteden i514400F+RTX 5060 ikilisini 27 inç AOC 180Hz monitör ve Logitech G733 oyuncu kulaklığını ve tüm ürünler 2 aylık 36 bin liraya aldım. Bu fiyata sadece kasa bile yok iken bildiğiniz içinde monitör ve kulaklığın olduğu bir setup yani. O yüzden iyi ilanlar düşüyor bakın. Ayrıca Ryzen 5 7500F tercih ederseniz AM5 platformunda ileriye yönelik daha mantıklı hareket olacaktır. Eğer işiniz render çoklu çekirdek yazılım programları ve yayıncılık ise i514400F önerilir fakat competitive oyunlar ve ileride ben daha iyi bir işlemci alacağım derseniz kesinlike 7500F ve 16 GB VRAM'li ekran kartı ikilisini tercih edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı