40.000 TL'ye laptop önerisi

Mert096

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Selamlar. Önümüzdeki ay veyahut Kasım'da laptop alacağım 40.000 TL civarında bir bütçem olacak. +5.000 TL belki çıkabilirim. Daha üstünü zorlayamam.
Aklımda ASUS TUF'un bu modeli var.
Aklımı çelen HP Victus ürünleri var. İşlemci konusunda tereddütlerim var. Ryzen 7 8845HS ile i7 13620H arasındaki farklar nedir? vs.
Ayrıca önerilerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Önümüzdeki ay veyahut Kasım'da laptop alacağım 40.000 TL civarında bir bütçem olacak. +5.000 TL belki çıkabilirim. Daha üstünü zorlayamam.
Aklımda ASUS TUF'un bu modeli var.
Aklımı çelen HP Victus ürünleri var. İşlemci konusunda tereddütlerim var. Ryzen 7 8845HS ile i7 13620H arasındaki farklar nedir? vs.
Ayrıca önerilerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim.
Sen alacağın zaman sor bu soruyu.

O zamana kadar kim bilir ne kadar zam yiyecek

40k'da şunu alırım ben

Açıkçası konuyu açmamdaki amaç bir nebze sorduğum fiyat bandındaki laptopları daha iyi kılan özellikleriydi. Örnek olarak konuda belirttiğim iki işlemciden hangisini barındıran laptopu almak daha mantıklı olacaktır?
Ayrıca bu sayede satın alacağım zaman olası bir zam geldiğini varsayarsak alacağım laptopa konu açmadan karar verebilirim. Fikirleriniz benim için önemli.

40k'da şunu alırım ben
Attığınız modelin işlemcisi sanırım yukarıda belirttiğim işlemcilerden daha iyi doğru muyum?

Son düzenleme:
Açıkçası konuyu açmamdaki amaç bir nebze sorduğum fiyat bandındaki laptopları daha iyi kılan özellikleriydi. Örnek olarak konuda belirttiğim iki işlemciden hangisini barındıran laptopu almak daha mantıklı olacaktır?
Ayrıca bu sayede satın alacağım zaman olası bir zam geldiğini varsayarsak alacağım laptopa konu açmadan karar verebilirim. Fikirleriniz benim için önemli.
Ryzen 7 8845hs, i7 13620h'dan %15 daha güçlü.
İkisi arasında kaldığın bir senaryoda kesinlikle r7 8845hs.

40k'da gözüm kapalı önerebileceĝim birkaç model var.

Attığınız modelin işlemcisi sanırım yukarıda belirttiğim işlemcilerden daha iyi doğru muyum?
Ryzen 7 8845hs'in muadili.

Ryzen 7 8845hs, i7 13620h'dan %15 daha güçlü.
İkisi arasında kaldığın bir senaryoda kesinlikle r7 8845hs.

40k'da gözüm kapalı önerebileceĝim birkaç model var.

Ryzen 7 8845hs'in muadili.
Önerileriniz için teşekkür ederim. İlerleyen süreçte bir değişiklik olmazsa Acer Predator hoşuma gitti. İlerleyen süreçlerde bakacağım. Fiyat etkeni önemli benim için. Hala başka önerileri olan varsa dinlerim.

Geri
Yukarı