40.000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
40.000 tl

sametbzkt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 40k bütçeye hem oyun oynamalık hem de ders çalışmalık laptop arıyorum. Bütçeyi daha fazla arttıramam ve bilgisayar daha çok oyun odaklı olsa iyi olur, önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba, 40k bütçeye hem oyun oynamalık hem de ders çalışmalık laptop arıyorum. Bütçeyi daha fazla arttıramam ve bilgisayar daha çok oyun odaklı olsa iyi olur, önerilerinizi bekliyorum.

Hocam mümkünse biraz daha bekleyip bütçenizi arttırın. Bütçenizin 3-4K üstünde çok mantıklı model bulunuyor.

N11 üzerinden 43500 TL'ye alınıyor.

HB ve N11 üzerinden 45500 TL'ye geliyor. 40k altında cidden fiyatını hak eden model göremedim.

Emin olmamakla r1'lerde Hall sensör problemi yok sanırım ama ısınıyorlar biraz. Tabii bütçeye göre de anca o var.

Tabii benim ilk önerim GameGaraj sonra LOQ ama arkadaş bahsettiğim gibi bütçeyi arttıramazsa en mantıklı alternatif Victus olarak kalıyor.

Emin olmamakla r1'lerde Hall sensör problemi yok sanırım ama ısınıyorlar biraz. Tabii bütçeye göre de anca o var.

Hocam r1'lerde yok ama yine de çıkabilir biraz daha yeni bir model S1 lerdede yok galiba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı