hocam ssd 500 gb ve okuma yazma yeterli değil benim için birde ram 2x8 her ne kadar ekran kartı yüksek olsada digerlerinden kısılmıs![]()
MANTIS-7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MANTIS-7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD AMD Ryzen 5 7500F MPK ASUS RX 7800XT ekran kartı ile tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam şu sistem iyi gibi, 41k ama 7800xt var.
Hocam selamlar, 40k civarı şöyle bir sistem toplamak istiyorum. Sistem hakkında fikrinizi almak istiyorum.
(40k üstünü gecmemesi gerek)
İlkinde kule tipi soğutucu var ikincisinde yok. Özelleştirme yaparak alabilirsiniz.
İlkinde kule tipi soğutucu var ikincisinde yok. Özelleştirme yaparak alabilirsiniz.
İkinci sistemin özelleştirmeleri daha iyi.
Ryzen 5 7600 var bunlarda.
İkinci sistemin özelleştirmeleri daha iyi.
Hocam sistemler 512 GB ve 16 GB RAM benim topladığımda 1TB ve 32 GB RAM var topladığım sistemin altına inmek istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.