40.000TL her şey dahil yayın bilgisayarı önerisi

Bütçe
40.000 TL, 5500 dolar.
Bence bu model alınabilir Patriot yerine.

Neden 2x8 16 GB yapıyoruz? 32 hatta 64GB RAM bile yapılabilir arkadaşın bütçesi bayağı bir var.

Hocam konuyla alakalı değil ama bir iç geçirmedim değil.

Hocam Almanya da çalıştım 2 sene babam hala orada çalışıyor gerçekten büyük Bit bütçe ama orada o parayı 1 ayda rahatlıkla kazanıyoruz :/
Ekran kartı RX 6900 XT Gaming OC.
İşlemci AMD Ryzen 9 3900.
Anakart B550.
RAM 32 RAM 3200 MHz HyperX.
Monitör 144 Hz ASUS.
Sıvı soğutma 360M sıvı soğutma.
Kasa Gamepower warcry.
Mouse Razer deatdhadder.
Klavye Logitech G 531.
Kulaklık SteelSeries Arctis 7 2019.
Mikrofon HyperX quadcast.

Hepsi stockta var.

Hocam AMD ekran kartını pek sevmiyorum NVIDIA da RTX teknolojisi çok hoş bence.
İstediğin parçaları ekrlayebilirsin bende stok var yazıyor sende bilemem.

Ben en az 3080 düşünüyordum hocam :/
Parayı savurmayı doğru bulmuyorum, 40000 lira vermeye bence hiç gerek yok.

Ryzen 9 5900X, RTX 3080 gamerock (gözüne hoş gelen bir model de olabilir) ve B550 Aorus Master'ın temelini oluşturduğu dengeli bir sistem oluşturabilirsin. Normalde link atardım fakat telefon üzerinden zor oluyor.

Monitör olarak LG QHD 144Hz Ergo'ya bakabilirsin, Technopat YouTube kanalında incelemesi mevcut.

Parayı savurmak değil hocam Türkiye için büyük bir rakam gerçekten ama orada 1 ayda bunun fazlasını kazanıyoruz annem Türkiye'de olduguğu için yanına geldim burda kalacağım babam yurt dışında çalışıyor.
Konuya hiç ilgi gelmemiş. 5800X yerine 5900X önerecektim fakat fiyatları uçmuş, zaten birçok yerde stokları kalmamış, 5000 liraydı 7000 lira olmuş.

Corsair Vengeance Rgb Pro Sl 16gb (2x8) 3600mhz Cl16 Cmh16gx4m2z3600c16 Ddr4 Ram Bellek Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol isteğe göre 4x8 @246941 bunlardan b-die çıkıyordu, değil mi?

Kasa için alternatif çok fazla, biraz daha küçük ve şık bir şey isterseniz NZXT H510I olabilir. Büyük isterseniz Corsair 5000X veya view 51 olur. View 51 5000X'den de büyüktür.

Hocam o kadar fazla ekipman var ki neyi önereceğimi bilemedim açıkçası 😀 mouse olarak Wireless düşünüyor musunuz? Klavyelerde %60 beğeniyor musunuz?

Klavye mouse beyaz istiyorum hocam wiarless de oyunlarda gecikme yaşarım sanırım bütçe kalırsa 2 adet alabilirim 😂

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı