40.000TL S24+ Alınır mı?

Bütçe
40000
Hocam oyun oynayan birisi değilim arada pes oynuyorum çok yüksek performans beklentim yok. Ekran büyüklüğü çok önemli değil ama batarya önemli benim için. Tahmini ne kadar fark vardır ikisi arasında süre olarak. 1 tane test videosu buldum onda da 24+ daha önce bitiyor :)

Normalde tam tersi olması gerek. Ama burada işlemci gücü de arada iyi güzel fark var. Örnek veriyorum S24 işlemcisi S25 göre daha düşük olduğu için yüksek performanslarda daha cabuk zorlanır bu nedenle ısınır ekstra akım çeker. Haliyle hızlı bitmesine de neden olur. Ama S25 S24+ kadar zorlanmaz. Gibi gibi. Kullanıcı testleri vs da önemli. Ama arkadaşım S25 kullanıyor gayet memnun. Bende S24 FE kullanıyorum mesale. Ama her türlü 25 daha mantıklı. Batarya durumu değişiyor kısacası. Ama normalde biraz güzel fark var tabii S24+ daha önde. Ama performans gibi konularda da s25.

Normalde tam tersi olması gerek. Ama burada işlemci gücü de arada iyi güzel fark var. Örnek veriyorum S24 işlemcisi S25 göre daha düşük olduğu için yüksek performanslarda daha cabuk zorlanır bu nedenle ısınır ekstra akım çeker. Haliyle hızlı bitmesine de neden olur. Ama S25 S24+ kadar zorlanmaz. Gibi gibi. Kullanıcı testleri vs da önemli. Ama arkadaşım S25 kullanıyor gayet memnun. Bende S24 FE kullanıyorum mesale. Ama her türlü 25 daha mantıklı. Batarya durumu değişiyor kısacası. Ama normalde biraz güzel fark var tabii S24+ daha önde. Ama performans gibi konularda da s25.
Kafama hâlâ 24+ yatıyor. Ekran olarakta daha iyi. Teşekkür ederim yinede hocam.

Test videosuna değil, gerçek kullanıcı deneyimlerine bak.
Mesela Ahmet S24+ kullanıyor ortalama 7 saat gitmiş diyelim. Kullanımıda sizinkine benzer.
Mehmet de S25 kullanıyor ortalama 6 saat gitmiş diyelim ona da. Kullanımı sizinkine benzer.
Gibi böyle bakın. Sentetik testler iyi olmaz.
Batarya yorumları pek iyi değil hocam sanırım 24+ tercih edeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı