alper turan
Hectopat
Arkadaşlar selam, yukarıda belirttiğim bütçe aralığında bilgisayar toplama niyetim var (hazırları da özelleştirebiliriz ya da direkt hazır sistemde olur.) Normalde az çok anladığım mevzular ama uzun süredir sahip olduğum laptop vesilesiyle masaüstü piyasasına gerek fiyat gerek bilgi olarak çok hakim kalamadım. Bu fiyat bandında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Birkaç özel isteğim var ama eğer bu isteklerle fiyat bandını tutturamazsam az önce belirttiğim gibi güncel bilgisizliğime verin çünkü şu an gerçekten piyasaya hiç hakim değilim.
27 inç ve ekran Hz'i iyi seviyede olan bir monitör, 1TB SSD, 32 GB RAM, darboğaz yaratmayacak CPU ve GPU ikilisi önceliklerim. (laptop kullanımımda en çok canımı sıkan şeyler bu arada.)
Birde eğer ki 40K gibi bir bütçeye bilgisayarı halledebilirsek kalan parayla da klavye, fare kulaklık vs. çözmek isterim.
Dediğim gibi bütçeyi aşan isteklerim varsa kusuruma bakmayın, bunlar sadece işin kaymak kısmı bütçeye göre hepsini şekillendirebiliriz. Şimdiden teşekkürler.
27 inç ve ekran Hz'i iyi seviyede olan bir monitör, 1TB SSD, 32 GB RAM, darboğaz yaratmayacak CPU ve GPU ikilisi önceliklerim. (laptop kullanımımda en çok canımı sıkan şeyler bu arada.)
Birde eğer ki 40K gibi bir bütçeye bilgisayarı halledebilirsek kalan parayla da klavye, fare kulaklık vs. çözmek isterim.
Dediğim gibi bütçeyi aşan isteklerim varsa kusuruma bakmayın, bunlar sadece işin kaymak kısmı bütçeye göre hepsini şekillendirebiliriz. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: