40-45 bin TL sistem önerisi

yumiyum

Femtopat
Daha fazla  
Maksimum 40-45 bin bütçe ile sadece oyun oynamak amacıyla PC toplamak istiyorum. 1080p monitörüm var hazırda. Ben pek anlamıyorum tonla konu okudum, 4060 Ti 8 GB ekran kartı bakmıştım birkaç seneye yeni oyunlarda kullanışlı olmaz denmiş 8 GB için. Minimum 3 yıl sistem değiştireceğimi düşünmüyorum tekrar. 4070 ekran kartı için de 2K monitör önerilmiş, PC topladıktan sonra 2K monitöre geçmem çok şartsa 3 aya falan monitör değiştirebilirim şu an direkt değiştiremem. Hazır sistem ya da toplama konusunda yardımcı olabilecek var mı? Magnus 4060 | AMD Ryzen 7 5700X | 16 GB DDR4 | Asus RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bunu almayı düşünmüştüm aşağıdan birkaç ayar yaparak, 4060 Ti olarak değiştirip RAM olarak da 32 yaptık 40k oluyor, bu linkteki iş görür mü? Ya da linkteki işlemciyi +6k verip 5800x3D olarak değiştirebilirim örneğin çok fark yaratıyorsa bunlar. Parça parça değil de hazır sistemler üzerinden kişiselleştirerek almak istiyorum, montaj yapacak yakında bir yer yok, ben de anlamam.

Screenshot_1.png

Monitör o kadar dert değil. 4070 ile 2K tabii ki daha iyi olacaktır ama en azından alana kadar sizi idare edecektir. O yüzden 4070- 4070 SUPER'e yönelmek daha mantıklı bir karar olur.

SUPER SERİSİ çıkıyor bekleyin bence. İstemezseniz

Soğutucu olarak bunu özelleştirmelerden seçin: Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR Bekleyip tek tek toplamak daha mantıklı tabi.

Hocam geldi bile SUPER.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı