yumiyum
Femtopat
Daha fazla
Maksimum 40-45 bin bütçe ile sadece oyun oynamak amacıyla PC toplamak istiyorum. 1080p monitörüm var hazırda. Ben pek anlamıyorum tonla konu okudum, 4060 Ti 8 GB ekran kartı bakmıştım birkaç seneye yeni oyunlarda kullanışlı olmaz denmiş 8 GB için. Minimum 3 yıl sistem değiştireceğimi düşünmüyorum tekrar. 4070 ekran kartı için de 2K monitör önerilmiş, PC topladıktan sonra 2K monitöre geçmem çok şartsa 3 aya falan monitör değiştirebilirim şu an direkt değiştiremem. Hazır sistem ya da toplama konusunda yardımcı olabilecek var mı? Magnus 4060 | AMD Ryzen 7 5700X | 16 GB DDR4 | Asus RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bunu almayı düşünmüştüm aşağıdan birkaç ayar yaparak, 4060 Ti olarak değiştirip RAM olarak da 32 yaptık 40k oluyor, bu linkteki iş görür mü? Ya da linkteki işlemciyi +6k verip 5800x3D olarak değiştirebilirim örneğin çok fark yaratıyorsa bunlar. Parça parça değil de hazır sistemler üzerinden kişiselleştirerek almak istiyorum, montaj yapacak yakında bir yer yok, ben de anlamam.