40-45 bin TL'ye sistem önerisi

Eafugi

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, 40-45 bin arası bütçem var. PC bileşenlerini çok bilmiyorum, internette de güncel anlatım yapan bulamadım. Monitör dahil sistem varsa önerir misiniz? Oyun için alacam, çoğunlukla online oyunlar oynuyorum. 1080p uygun olur.

İnternette %57 darboğaz gösteriyor sıkıntı olmaz mı?

O siteler doğru gostermiyor. Benim sistemede %27 gösteriyordu ama hiç yok. Zaten Ryzen 5 7500F in RTX 5060 Ti ile darboğaz yapması imkansız. Ek olarak RAM yükseltmesi yapmanız gerek 16 GB RAM yetmemeye başladı artık en az 32 olması lazım.

O siteler doğru gostermiyor. Benim sistemede %27 gösteriyordu ama hiç yok. Zaten Ryzen 5 7500F in RTX 5060 Ti ile darboğaz yapması imkansız. Ek olarak RAM yükseltmesi yapmanız gerek 16 GB RAM yetmemeye başladı artık en az 32 olması lazım.
Sadece rekabetçi oyunlar için 16 yeter gibi ama hikayeli için en az 32.

Sadece rekabetçi oyunlar için 16 yeter gibi ama hikayeli için en az 32.

Olsun hocam 45 50 bin bandında bir sistem toplayacaksanız en az 32 GB alınması lazım oyun fark etmez bence ileriye dönük yatrım sonuçta.

Bir de stok fan o işlemciyi soğutmaz muhtemelen 2 fanlı 4 ya da 6 bakır borulu kule tipi fan alabilirsiniz, estetik gözüksün dersenizde 240mm sıvı soğutma ideal bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı